Interview om corona til dkdox

Jeg er blevet interviewet om corona til dkdox:

Som jeg tidligere har skrevet, er jeg begyndt at uploade videoer til BitChute, men jeg kan desværre ikke rigtigt få det til at virke. Eller også blev min video nr. 2 bare for lang til, hvad systemet kan klare. Så jeg har udgivet den som audio i stedet for:

Tilmeld
Besked om
guest
8 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
clwnthr.
mandag, 2 november 2020, 10:46 10:46

Bitchute er en rimelig platform, Per. Har selv haft en kanal der i godt to år nu. Men det kan være lidt lumskt at få en upload til at virke til tider. Af og til kan det tage halve døgn, før en video bliver markeret som decideret “Visible (published)”, så man er til tider nødt til at have rigtig meget tålmodighed. Hvis det er tilfældet, kan man sommetider ødeløgge uploaden helt, hvis man prøver samtidig at uploade yderligere videoer. Derudover kan det anbefales at omdøbe især video-filerne til eksempelvis tal forud for upload, så de ikke automatisk går i et… Read more »

clwnthr.
mandag, 2 november 2020, 13:26 13:26

Lbry.tv er mit bedste bud. Har dog kun brugt det kort selv for et halvt års tid siden for at teste det af, men det er afgjort min go-to platform, hvis BitChute bliver endnu ringere – og jeg burde jo nok allerede have flyttet helt over.

clwnthr.
mandag, 2 november 2020, 16:09 16:09

BitChute bruger i øvrigt også Disqus til kommentarerne, hvilket er et helt og aldeles håbløst valg (de er en censur-maskine).

clwnthr.
mandag, 2 november 2020, 17:36 17:36

Det fungerer som sådan fint til eget site, hvor man selv kan modificere det. På BitChute har man ingen rettigheder dog (under sine egne videoer), og dermed er det Disqus’ egen standardopsætning, der er gældende, og den vil ikke altid udgive kommentarer af uforklarlige årsager (man kan altså ikke altid finde frem til, hvad specifikt i kommentaren, der er et problem). Videnskab.dk bruger som eksempel Disqus med ret hård hånd, og censurerer uden videre diverse kommentarer. Efterfølgende kan/vil hverken Disqus eller Videnskab.dk så svare på, hvad der reelt er et problem i de enkelte kommentarer. Lidt a la Youtubes og… Read more »

clwnthr.
mandag, 2 november 2020, 15:59 15:59

Så lidt. Jeg kender flere gode kanaler, som delvist er rykket over til det, så kan forholdsvis sige god for det.