Sammenhænge mellem terrorangrebet i Østrig og København

Den 20-årige mand, der angiveligt udførte terrorangrebet i Østrig, var kendt af politiet og efterretningstjenesterne i forvejen.

DR beretter via Østrigs presseagentur APA, at terroristen var tidligere dømt under en lov, der straffer for medlemskab af en terrororganisation. Terrorangrebet i Wien foregik foran en synagoge, så drabene benævnes som både islamistisk og antisemitisk.

Politiets reaktion i Danmark har været at øge sikkerheden omkring de jødiske synagoger i København, bl.a. er Ole Suhrs Gade, hvor Chabad holder til, blevet afspærret og bevogtet af svært bevæbnet politi, fortæller Ekstra Bladet.

Sagen minder mig om terrorangrebet i København, hvor gerningsmanden også var kendt af efterretningstjenesterne i forvejen. Der var så mange tilfældigheder i den sag, at jeg mistænker nogen for at have trukket i de rette tråde, så den unge mand blev motiveret til at udføre de bestialske forbrydelser. Kan det samme være sket i Østrig nu?

De islamistiske terrorister sympatiserer med organisationen Islamisk Stat, men der er aldrig nogen i mainstream-medierne, der graver dybere i historien bag Islamisk Stat, herunder organisationens finansiering. Det ville ellers kunne føre til nogle særdeles interessante historier om de dybere politiske motiver bag disse terrorbegivenheder. På overfladen er det islamistisk terror. Når man graver dybere i det, finder man ud af, at de islamistiske terrorister formentlig blot er nyttige idioter i et større bedragerisk politisk spil om magt via offerrollen.

Når man graver dybere i Islamisk Stat, kan man se, at både USA, Storbritannien, Israel og Saudi Arabien har været involveret i finansieringen, bevæbningen og tilladelsen af organisationens tilstedeværelse i Mellemøsten.

Islamisk Stat opstod i Irak i kølvandet på den bedrag-baserede invasion af Irak i 2003. Al Qaeda var forløberen til Islamisk Stat, og det er veldokumenteret, at Al Qaeda blev skabt af CIA under krigen mellem Afghanistan og Sovjet i 1979-1989, hvor Osama bin Laden spillede en nøglerolle som agent for CIA.

I nyere tid har Islamisk Stat rent militærstrategisk fungeret som et fugleskræmsel, der kan flyttes til et hvilket som helst land, man ønsker at invadere under påskud af at bekæmpe terror. Det bedste eksempel på dette er krigen mod Syrien, der er foregået under dække af, at man har jagtet Islamisk Stat i Syrien. Hvis USA & Co. virkeligt ønskede at smadre Islamisk Stat, så kunne de gøre det på 14 dage. De lader dem være, fordi de tjener et propagandamæssigt formål – og fordi de selv har skabt dem og holder dem i live.

Zionisterne i Danmark var da heller ikke mange minutter om at udnytte begivenhederne i Østrig til at tiltrække sig opmærksomhed igen som potentielle, uskyldige ofre, som vi skal beskytte, og som man nu i hvert fald slet ikke kan tillade sig at beskylde for noget som helst ondt.

Smart.

3 2 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments