Stop tyranni, slip Nanna fri i morgen!

Københavns Byret afsiger i morgen fredag den 12. marts 2021 kl. 12:30 dom i sagen om Nanna Fri’s ytringer ved en Men In Black-demonstration.

Jeg har hørt en vidneberetning om, hvad der foregik ved hovedforhandlingen i retten i går. Det er mit indtryk herfra, at politiet absolut ingen beviser har for, at Nanna Fri har gjort noget som helst strafbart. Politiet prøver derimod er sætte Nanna Fri op på en konspirationsteori, som politiet selv har udarbejdet. Det er en teori om en sammensværgelse blandt demonstranter om at begå vold mod politiet, som Nanna Fri angiveligt skulle stå i spidsen for. Så vidt jeg er orienteret, så har politiet ikke fremført beviser, der understøtter deres konspirationsteori. Dermed gør Anklagemyndigheden sig skyldig i det, som flere af magthaverne i systemet beskylder os coronaskeptikere for, nemlig at være konspirationsteoretikere uden beviser.

Hvis Nanna ikke bliver pure frifundet i morgen, så er der efter min mening tale om det største justitsmord i nyere tid. Hvis Nanna bliver dømt efter Anklagemyndighedens ønske, dvs. 3 års fængsel, så skaber systemet en martyr, og selvom det kan være ekstremt gavnligt for modstandsbevægelsen, så er det ufatteligt trist, at det skal gå ud over uskyldige som Nanna og hendes to små børn. Det vil i sandhed være en sorgens dag for Danmark, der vil gå over i historien.

Nanna Fri skal sættes fri, og hun skal have erstatning for urimelig varetægtsfængsling. Må Nanna og de tre dommere være med i vores bønner i aften. Må Lyset sejre over Mørket i morgen.

Politiet og Anklagemyndigheden mener, at Nanna Fri skal idømmes en lang fængselsstraf for på talerstolen at have opfordret Men In Black-demonstranter til at “smadre byen – på en ikke-voldelig måde“. Det er fuldstændig absurd, at man overhovedet kan blive mistænkt for noget som helst ulovligt på det grundlag. Det viser den udøvende magt fra sin mørkeste side, hvor den er fuldstændig ligeglad med sandhed og retfærdighed.

Heldigvis har vi stadigvæk også en dømmende magt i Danmark, der ganske vist ikke er uafhængig af den udøvende magt, selvom den burde være det. De fleste af os har lært i skolen, at magten i Danmark er delt i tre: den udøvende, den dømmende og den lovgivende magt. Det er en desværre en myte, bl.a. fordi topchefen for Københavns Byret er Justitsministeren, hvorved den dømmende magt reelt er underlagt den udøvende magt. Dommere kan trues til at dømme politisk ved f.eks. at true dem oppefra i systemet om at blive fyret uden ret til deres optjente pension. Dommere kan som alle andre mennesker endvidere påvirkes og trues på mange andre måder. Der kan derfor være fuldstændigt logiske og forståelige årsager til uretfærdige domme i det danske retssystem.

Stop tyranni – Slip Nanna fri!

4.4 19 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments