Min mening om covid-19-vaccination

De sidste dage har jeg fået mange henvendelser var bekymrede frihedsaktivister om, at det kan være farligt at være sammen med mennesker, der er blevet vaccineret mod covid-19.

Baggrunden er historier på nettet med teorier og vidneberetninger om, at covid-vaccinen angiveligt får kroppen til at kaste skarpe proteiner af sig, som kan ramme mennesker i nærheden, og det kan føre til bl.a. blodpropper og infertilitet hos dem i nærheden, som ikke er vaccineret.

Det er min opfattelse, at der er endnu mindre evidens for denne opfattelse, end der er for den herskende opfattelse af covid-19-sygdommen og -vaccinerne. Hvis man tror på den, så gør man sig skyldig i den samme undergang fra evidensbaseret til frygtbaseret sundhed, og det er på mange måder usundt og skadeligt.

Jeg vil endda gå så vidt som at foreslå muligheden, at den nye teori om og frygt for, at de vaccinerede er farlige for de uvaccinerede er skabt af de samme mørkemænd, der står bag resten af det globale coronabedrag. Det kan have været en del af planen helt fra starten. Med det nye narrativ kan de også få spredt frygt blandt dem, der ikke vil lade sig stikke af de mystiske injektionsvæsker, som nogen har besluttet skal kaldes ‘vacciner’. Dermed bliver det virkelige virus – frygten – spredt fra dem, der er bange for corona til også dem, der er bange for vaccinerne mod corona, hvorved fjenden kan få ram på begge lejre med det psykologiske frygtvirus.

Under alle omstændigheder så vil det bidrage til Del & Hersk, der giver fjenden arbejdsro til fortsat at regere over os, mens vi spilder vores tid og energi på at bekrige hinanden om noget, der måske eller måske ikke, har en sundhedsmæssig betydning i praksis.

Derudover er det min holdning, at man ikke skal tage nogen som helst medicin, herunder vacciner, før der er solid dokumentation for, at de gavnlige virkninger i betydelig grad overskrider risikoen for bivirkninger. Dette er absolut ikke tilfældet, når det kommer til de såkaldte covid-19-vacciner. Tværtimod tyder de mange rapporter om alvorlige bivirkninger og dødsfald kort tid efter vaccination på, at disse injektionsvæsker kan dræbe, især hvis man i forvejen er gammel og svækket. Det er derfor decideret idioti, som Sundhedsstyrelsen gør i Danmark, at anbefale især gamle og svækkede at lade sig vaccinere. Hvis nogen skal vaccineres, så skal det være dem, der kan tåle det, dvs. de unge, raske og velernærede, men det er af andre årsager også idiotisk at vaccinere dem, da den påståede covid-19-sygdom jo er fuldstændig ufarlig for dem.

Min holdning er derfor, at jeg på det kraftigste vil fraråde ALLE at lade sig vaccinere mod covid-19. Jeg vil samtidig opfordre alle frihedselskere til at slippe frygten for de vaccinerede, da det kan være en psykologisk operation udført af fjenden. Jeg vil i stedet anbefale et fuldstændigt normalt samvær med både vaccinerede og uvaccinerede. Lad ikke fjenden få succes med at dele Danmark i to! Styrk din immunforsvar, stol på det og vælg at leve dit liv i frihed! Dét er min holdning.

Mere: Naturlig Corona Vaccine

Tilmeld
Besked om