Min mening om covid-19-vaccination

De sidste dage har jeg fået mange henvendelser var bekymrede frihedsaktivister om, at det kan være farligt at være sammen med mennesker, der er blevet vaccineret mod covid-19. Baggrunden er historier på nettet med teorier og vidneberetninger om, at covid-vaccinen angiveligt får kroppen til at kaste skarpe proteiner af sig, som kan ramme mennesker i … Læs videre Min mening om covid-19-vaccination
For at få adgang til dette indhold skal du købe Politisk medlemskab per måned, Total abonnement per måned, Total abonnement per år or Politisk medlemskab per år og være logget ind.
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
cfriisha
onsdag, 12 maj 2021, 8:44 08:44

Ang.: Min mening om covid-19-vaccination Set ud fra et logisk synspunkt, så tror jeg du har ret i din holdning og den er i hvert fald politisk og strategisk langt at foretrække, frem for at øge “State Of Fear”. Ja, jeg hentyder selvfølgelig til Michal Crichton’s bog.En forfatter, som jeg ville ønske havde levet i dag. Han forstod at formidle sin evne til at skue bag kulisserne på en underholdende måde. Dengang han skrev bogen, handlede det om Klima vandviddet, som politikere og storkoncerner stadig spinder guld og magt på, men har samme profil og formål som nuværende Covid vandvid.… Read more »