Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Min mening om covid-19-vaccination

De sidste dage har jeg fået mange henvendelser var bekymrede frihedsaktivister om, at det kan være farligt at være sammen med mennesker, der er blevet vaccineret mod covid-19. Baggrunden er historier på nettet med teorier og vidneberetninger om, at covid-vaccinen angiveligt får kroppen til at kaste skarpe proteiner af sig, som kan ramme mennesker i […]

De sidste dage har jeg fået mange henvendelser var bekymrede frihedsaktivister om, at det kan være farligt at være sammen med mennesker, der er blevet vaccineret mod covid-19. Baggrunden er historier på nettet med teorier og vidneberetninger om, at covid-vaccinen angiveligt får kroppen til at kaste skarpe proteiner af sig, som kan ramme mennesker i […]
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x