Forsker finder mystiske ingredienser i covid-19-vaccinerne

Den amerikanske forsker, ph.d. Robert O. Young har haft covid-19-vaccinerne under luppen, og han har fundet tegn på nogle meget mærkelige ingredienser i de mystiske injektionsvæsker. Laboratorieanalyserne fandt, at “vaccinerne” indeholder disse ingredienser, som ikke fremgår af de officielle ingredienslister: Reduceret grafenoxid (i både Pfizer-, Moderna-, AstraZeneca- og Janssen-vaccinerne)Trypanosoma cruzi -parasit (kun i Pfizer)Et ukendt … Læs videre Forsker finder mystiske ingredienser i covid-19-vaccinerne
For at få adgang til dette indhold skal du købe Abonnement og være logget ind.
4 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
søren hansen
mandag, 4 oktober 2021, 16:46 16:46

Nogen der ved hvor længe der går før andre laboratorier undsøger det,,eller nogen undersøger hans påstande?? Mvh Søren

Jytte Dahl
mandag, 4 oktober 2021, 20:03 20:03

Jeg slog grafenoxid op på google…her er en hjemmeside der hedder himmelvejen…hvor der på dansk…står hvad grafenoxid er…hvordan det er anvendt m.m. i masker…test og “vacciner”…Hvis det er sandt…hvad der berettes om…så er det jo kemisk verdenskrig !!

søren hansen
mandag, 4 oktober 2021, 20:44 20:44
Reply to  Jytte Dahl

Ja det er meget uhyggeligt,,og endnu mere hvis ikke nogen andre har fundet ud af det,,og endnu mere uhyggeligt hvis det ikke passer.
Og meget er jeg med på,,men at dem der laver mundbind/masker tilsætter grafenoxid,,er jeg i tvivl om.