Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Forsker finder mystiske ingredienser i covid-19-vaccinerne

Den amerikanske forsker, ph.d. Robert O. Young har haft covid-19-vaccinerne under luppen, og han har fundet tegn på nogle meget mærkelige ingredienser i de mystiske injektionsvæsker. Laboratorieanalyserne fandt, at “vaccinerne” indeholder disse ingredienser, som ikke fremgår af de officielle ingredienslister: Reduceret grafenoxid (i både Pfizer-, Moderna-, AstraZeneca- og Janssen-vaccinerne)Trypanosoma cruzi -parasit (kun i Pfizer)Et ukendt […]

Den amerikanske forsker, ph.d. Robert O. Young har haft covid-19-vaccinerne under luppen, og han har fundet tegn på nogle meget mærkelige ingredienser i de mystiske injektionsvæsker. Laboratorieanalyserne fandt, at “vaccinerne” indeholder disse ingredienser, som ikke fremgår af de officielle ingredienslister: Reduceret grafenoxid (i både Pfizer-, Moderna-, AstraZeneca- og Janssen-vaccinerne)Trypanosoma cruzi -parasit (kun i Pfizer)Et ukendt […]
4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x