Hvorfor bliver så mange covid-vaccinerede ramt af covid?

Mainstream-pressen og deres Bill Gates-finansierede eksperter kalder det “gennembrudsinfektioner”. Jeg kalder det, at vaccinerne simpelthen virker dårligt!

Det er rent sygdoms-fysiologisk en dårlig idé at forebygge en sygdom, der skyldes mangel på et eller flere næringsstoffer, ved at indsprøjte en væske, der får kroppens egne celler til at danne den farlige del af det virus, som man vil undgå at blive syg af. Læs lige den sætning et par gange.

Ernæringsrelaterede sygdomme skal først og fremmest forebygges ved hjælp af ernæring. Alt andet er ulogisk. Det er kun gavnligt for medicinalindustrien at forebygge ernæringsrelaterede sygdomme med medicin, og vacciner er medicin. Den eneste forskel på covid-19-vacciner og andre former for medicin er, at covid-19-vaccinerne ikke kræver videnskabelig dokumentation for at blive solgt, og at producenterne af disse vacciner ikke kan retsforfølges og afkræves erstatning, hvis der opstår bivirkninger. Det er vind/vind for producenterne – og tab/tab for folket.

Covid-19 er en sygdom, der kan opstå, når kroppen er blevet inficeret med det nye coronavirus, OG hvis kroppens naturlige immunforsvar er ude af stand til at håndtere det, uden der opstår symptomer på sygdom. Virus er IKKE nok i sig selv til at fremkalde sygdom.

Coronaeksperterne i pressen, der alle har hænderne dybt i lommen på de mistænkte bag det store coronabedrag, ignorerer fuldstændigt, at kroppen altså har et immunforsvar, og at det er muligt at udvikle naturlig immunitet helt uden “hjælp” fra Pfizer og Moderna.

De velfinansierede coronaeksperter i pressen ignorerer i særdeleshed, at immunforsvaret kræver optimal ernæring for at fungere optimalt. Den primære grund til, at de ignorerer det er formentlig, at der er mange flere penge i patenterbare vacciner end i D-vitamin og de andre næringsstoffer, som har afgørende betydning for immunforsvaret.

Jeg havde ikke troet, at ernæring skulle gå hen og blive den revolutionære videnskab, der kan sætte folket fri. Men sådan er det blevet, og jeg går gerne forrest med den store æblekurv og vitamin-fane!

Tilmeld
Besked om
3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Hanne Larsen
Hanne Larsen (@hanne-larsen)
onsdag, 20 oktober 2021, 12:05 12:05

Nemlig 👍👌
Knus 😘 Hanne

søren hansen
søren hansen (@soerensteen)
onsdag, 20 oktober 2021, 12:58 12:58