Jeg synes, at du skal stemme

Københavns Byret accepterer søgsmål mod Københavns Kommune for valgsvindel

Flemming Blicher fra Frihedslisten har på sin Facebook-profil i går aftes oplyst, at Københavns Byret har accepteret vores stævning af Københavns Kommune og overborgmesteren for valgsvindel. Det betyder, at sagen snart bliver berammet med en dato, hvor jeg så skal i retten igen. Denne gang dog på anklager-siden. Sagen er i øvrigt en tilståelsessag, da … Læs videre Københavns Byret accepterer søgsmål mod Københavns Kommune for valgsvindel
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS or Total Abonnement per år PLUS og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]
3 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
fredag, 20 maj 2022, 8:40 08:40

Hvor er det godt 👍👌 Masser af lys til det.Kæmpe tak for det I gør 🙏 ♥
Knus og kram 😘 💖 Hanne

fredag, 20 maj 2022, 14:31 14:31

Så skal kommunevalget jo gå om…med korrekte stemmesedler…

fredag, 20 maj 2022, 18:59 18:59

Dejligt at læse der stadig er noget retfærdighed til i det danske retsvæsen. Håber dommen rykker benene væk under synderne og ødelægger deres karriere, intet andet vil være retfærdigt.