Facebook Live om valgsvindel, Teitur, Flemming Blicher, m.m.

For at få adgang til dette indhold skal du købe Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS or Total Abonnement per år PLUS og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]
4 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
torsdag, 2 juni 2022, 18:28 18:28

jeg tror så meget på dig- føler du er så sandfærdig- og hvis du selv opdager, du har sagt noget forkert ( det kan vi alle), så ved jeg at du vil rette det.

Catrina Osment
torsdag, 2 juni 2022, 19:53 19:53

Stærk video Per, tak!

Kirsten
fredag, 3 juni 2022, 14:37 14:37

Du ved godt, at han sikkert har brevstemt. Det bliver der nemlig åbnet op for, INDEN man har modtaget valgkortet 😉😂

Lene
fredag, 3 juni 2022, 22:15 22:15

Jeg var på biblioteket for at brevstemme, før valgkortet var fremsendt og skulle bare fremvise alm. legitimation. Jeg fik at vide, at jeg bare skulle smide valgkortet ud, når jeg modtog det. Hvis jeg var gået til valgstedet d.1.juni, havde jeg forhåbentlig også fået et ´Nej´ fra computeren.