Video: Hemmeligheden bag mit magiske pandebånd

Plus: En tak til Københavns Kommunes affaldsafdeling.
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS or Total Abonnement per år PLUS og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]
4 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
fredag, 10 juni 2022, 19:54 19:54

jeg beundrer din ihærdighed

fredag, 10 juni 2022, 23:30 23:30

Det du siger om homeopatisk Therapi er forkert. det er en medicin som også betegnes som informationsmedicin og potenz. I en plante findes vekstoffet man ved hjælper på en bestemt sygdom f.eks. du har salvie som påvirker sejt slim og gøre den tyndere med tiden så folk kan bedre hoste den af, udtræk af virkstoffvæsken bliver derpå så meget fortyndet, at det foreligger i den homeopatiske vaske som en fortyndningpotenz som så efter indtag påvirker det “syge” organ via dens information. Den kan med de kendte metoder ikke påvises, derfor tror folk, der er ikke noget i- Med venlig hilsen… Read more »

fredag, 10 juni 2022, 23:45 23:45

Det eg har beskrevet for dig i ikke kægefaglige termer er den klassiske homeopati, og ja, behandleren er grundigt, for hvis du har ondt i din stortå, betyder det at problemet ikke nødvendigvis er at finde der, er muligvis et helt andet sted og kommer til udtryk der. Og ja, det kan tage lang tid inden det virker til problemet er løst, og ja, de seriøse behandler fremstiller det selv og det tager tid, og ja der er meget uvidenhed derude som jeg igen må konstatere, og ne, jeg er ikke en behandler, men jeg kendte en som var tysk… Read more »

Catrina Osment
lørdag, 11 juni 2022, 11:04 11:04

Hej Per, du er rigtigt i lørdags humør, og du smitter med din gode humor, tak for det ☺🤗😆