20 dages fængsel for at hoste “corona” i hovedet på ex-konen

Det koster en 44-årig mand fra Fyn 20 dage i fængsel, at han hostede sin ex-kone i hovedet, efter han havde fået en positiv PCR-test.

Det skriver Ekstra Bladet i dag med Fyens Stiftstidende som kilde.

Højesteret fastslog den 18. februar 2021, at en mand kan straffes for trusler om vold ved at have råbt ”corona” og samtidig hostet mod to politibetjente. I den sag blev den pågældende mand straffet med fængsel i tre måneder – en straf der dog også inkluderede straf for at være flygtet fra politiet.

Det vides ikke, om hoste generelt er blevet strafbart, når det foregår i nærheden af andre mennesker. Det vides heller ikke, om straffen er den samme, hvis man råber “forkølelse” eller “influenza”. Det er dog nok en god idé at tænke sig om en ekstra gang, før man hoster i nærheden af andre mennesker – især ex-koner og polititjenestemænd – ligesom man skal være varsom med, hvilke ord man ytrer i kombination med hosten.

Tilmeld
Besked om
guest

1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Martin
Martin
tirsdag, 28 juni 2022, 16:36 16:36

Hvis det er rigtigt er det en klovneverden vi lever i og hvordan beviser man at ved hostet manden smitte sin x-kone med Corona?