Ny coronaforskning: Vaccinerede smitter i længere tid end uvaccinerede

Vaccinerede smitter i længere tid end uvaccinerede. Det tyder på, at immunforsvaret er længere tid om at bekæmpe og uskadeliggøre det nye coronavirus hos personer, der er vaccineret mod covid-19 sammenlignet med personer, der ikke har ladet sig stikke af de mystiske væsker. Det viser en ny undersøgelse publiceret i verdens mest anerkendte lægevidenskabelige tidsskrift … Læs videre Ny coronaforskning: Vaccinerede smitter i længere tid end uvaccinerede
For at få adgang til dette indhold skal du købe Politisk medlemskab per måned, Total abonnement per måned, Total abonnement per år or Politisk medlemskab per år og være logget ind.
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Eva Primdahl
torsdag, 21 juli 2022, 10:43 10:43

Åh, sikke en fin iagttagelse – godt at få nogle tal på bordet.

Det lyder for mig bare rigtigt fint at immunforsvaret har mere ro til at tage sig af at bekæmpe og uskadeliggøre det nye coronavirus hos personer, der er vaccineret mod covid-19.

Det passer også meget godt med SSIs observationer om at vaccinerne nedsætter risikoen for alvorlig sygdom og indlæggelse – der er simpelthen bare mere tid til at tage sig af sagerne, uden at de løber løbsk.

Jens Angelsgaard
torsdag, 21 juli 2022, 22:07 22:07

Men Inger Støjberg er så god