Børn i Danmark vil ikke længere blive udsat for coronavacciner

Fra den 1. juli vil børn i Danmark ikke længere blive udsat for medicinske eksperimenter ved at injicere dem med covid-19-“vacciner”. Men måske er skaden allerede sket. Det store sprøjteshow – også kendt som vaccinationsprogrammet – starter dog igen i Danmark 1. oktober, men børnene vil altså gå fri fremover – indtil videre i hvert … Læs videre Børn i Danmark vil ikke længere blive udsat for coronavacciner
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind.
15 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dan Konzior
torsdag, 11 august 2022, 9:57 09:57

Den deler jeg lige.., tak

Silas
torsdag, 11 august 2022, 10:06 10:06

Ja min brors kone fulgte den skråsikre anbefaling om at gravide burde blive vaccineret og hans barn viser nu tegn på mulig hjerneskade.. det er en fucking tragedie det her, og jeg håber virkelig at der er nogle som bliver holdt ansvarlige.. jeg har mistet al respekt for myndighederne i Danmark.

Jens Angelsgaard
torsdag, 11 august 2022, 11:18 11:18
Reply to  Silas

Ditto

Silas
torsdag, 11 august 2022, 10:22 10:22
Reply to  Silas

Det var som om at vaccinerne på det tidspunkt havde fået en form for gude status i sundhedsstyrelsen, jo mere vaccine jo bedre, med alle mærker og teknologier, ung som gammel og gravide med.. så er vi sikre.. det tyder derfor for mig på en grotesk inkompetence, og ansvarlige medarbejdere som har haft enormt svært ved at håndtere presset..

Last edited 1 month ago by Silas
Jens Angelsgaard
torsdag, 11 august 2022, 11:19 11:19
Reply to  Silas

Enig. Et retsopgør er nødvendigt. For Danmark. For alle danskere. For Fremtiden.

Last edited 1 month ago by Jens Angelsgaard
Jens Angelsgaard
torsdag, 11 august 2022, 19:14 19:14

Det jo det!

Det ligner en global bevidsthedsmæssig opvågnen, der ifølge Rupert Sheldrakes tese om “morfisk resonans” vil sprede sig som en solopgang i menneskehedens fællesbevidsthed.

SYSTEMET MASKINEN FRIMURERIET VIL FALDE- DEN FRIE MENNESKEHED VIL SEJRE!

Der vil komme en ny bevidsthed.
Som en solopgang i den mørkeste stund.

Og den nye bevidsthed vil se klart – som Mesteren så.

Silas
torsdag, 11 august 2022, 11:33 11:33

Ja dette burde som minimum medføre øjeblikkelig fyring. Faktisk er der en dansk advokat ADVOKAT E. A. SØRENSEN i udlandet som nu har stævnet sundhedsstyrelsen og Søren Brostrøm personligt 👍

Hans gode og grundige stavning kan læses her
https://sigfra.dk/media/thread/files/2/EA_S%C3%B8rensen_Advokat_brev_til_SST_Brostr%C3%B8m_jan_2022.pdf

Last edited 1 month ago by Silas
Jens Angelsgaard
torsdag, 11 august 2022, 13:24 13:24
Reply to  Silas

Det er virkeligt godt arbejde!

Det burde være på forsiden af alle nyhedsmedier.
.
Jeg kan personligt IKKE kende forskel på PLANdemien, “Kejserens nye klæder” og gemen svindel og humbug.

Christina Pihl
torsdag, 11 august 2022, 18:03 18:03

Hej Per Det du skriver ‘Som noget nyt indrømmer Sundhedsstyrelsen nu også, at man ikke ved, om covid-19-vaccinerne er sikre for gravide’ men det står i stærk kontrast til hvad ssi skriver her: https://covid19.ssi.dk/vaccination/sporgsmaal-og-svar Må gravide og ammende vaccineres? SSI Svar: Stadig ja. og Er det sikkert for gravide og ammende at blive vaccineret?Svar: Sundhedsstyrelsen har i april 2022 udgivet et opdateret notat med nye data vedr. alvorlighed af covid-19 hos gravide og vedr. effekt og sikkerhed ved covid-19 vaccination af gravide.Der er ikke set bekymrende bivirkninger særligt for disse grupper, og der er ingen mistanke om at vaccinen overføres til fosteret… Read more »

Last edited 1 month ago by Chris3
Christina Pihl
fredag, 12 august 2022, 0:21 00:21

Tak Per! Du fortjener et stort kram for alt du gør! Kom der mon nogen og parkerede UFOer på altanen i mandags 😊

Irja Maria
Irja Maria
fredag, 12 august 2022, 8:13 08:13

Per, du skriver, at ca. 1200 børn under 18 år havde fået covid vaccinen 8. okt 2021. Er det mon en slåfejl ? Jeg mener, at det er ca 10 % børn i Danmark der er blevet vaccineret. Eller ? Tallet må være højt. Jeg kender rigtig mange børn, hvis forældre lod sig presse. I skoleklasser, hvor mange børn blev vaccineret. Nogle steder næsten hele klassen. Disse forældre blev bange for mobning, når deres barn ikke blev vaccineret og de kom i mindretal. Jeg forventer at se en artikel om det dilemma de forældre kom i, hvis de altså tør… Read more »

Irja Maria
Irja Maria
fredag, 12 august 2022, 8:38 08:38

I 2021 læste jeg i Politikken, at Staten vaccinerede tvangsfjernede og anbragte børn uden forældrenes tilladelse.Det gjorde ondt helt ind i sjælen. Det var Statsligt overgreb. Mod hvem ?. Mod os alle i sidste instans.