Kategorier
Frihedspressen Mere presse

Børn i Danmark vil ikke længere blive udsat for coronavacciner

Fra den 1. juli vil børn i Danmark ikke længere blive udsat for medicinske eksperimenter ved at injicere dem med covid-19-“vacciner”. Men måske er skaden allerede sket. Det store sprøjteshow – også kendt som vaccinationsprogrammet – starter dog igen i Danmark 1. oktober, men børnene vil altså gå fri fremover – indtil videre i hvert […]

Fra den 1. juli vil børn i Danmark ikke længere blive udsat for medicinske eksperimenter ved at injicere dem med covid-19-“vacciner”. Men måske er skaden allerede sket. Det store sprøjteshow – også kendt som vaccinationsprogrammet – starter dog igen i Danmark 1. oktober, men børnene vil altså gå fri fremover – indtil videre i hvert […]
15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x