Jeg synes, at du skal stemme

Valgsvindel i Københavns Kommune: Vidner efterlyses

Ved sidste Kommunalvalg var der sket en “fejl”, så der ikke var noget afkrydsningsfelt på stemmesedlen ud for mit navn. Det gik også ud over andre, der stillede op for Frihedslisten i Københavns Kommune.

Frihedslisten har stævnet daværende overborgmester i Københavns Kommune med krav om erstatning for “fejlen”.

I forbindelse med den verserende retssag efterlyser vi vidner, der som følge af “fejlen” blev forhindret i at stemme på mig eller en anden fra Frihedslisten ved valget i Københavns Kommune.

Vidner kan kontakte mig på mail@perbraendgaard.dk.

På valgdagen og på dagene efter valget hørte jeg fra flere, der sagde, at de havde ønsket at stemme på mig, men det fik de ikke gjort, og de fik heller ikke stemt på Frihedslisten generelt som følge af manglende afkrydsningsfelt. Nogen havde så stemt blankt eller på et andet parti af frygt for, at et kryds ud for mit navn ville gå til spilde, når der ikke var noget afkrydsningsfelt. Andre havde fået kaotisk vejledning på valgstedet, der medførte så meget tvivl, at det tilsigtede kryds ikke blev sat. Andre blev bare så forvirrede eller chokerede, at de gik hjem igen.

Vi er interesseret i vidner, der af en eller anden grund som følge af “fejlen” ikke fik stemt på mig eller Frihedslisten i øvrigt. Vi mener, at det er en alvorlig sag, da det er et slag mod fundamentet for det demokrati, som de fleste danskere tror, at Danmark er.

Jeg er også interesseret i at høre fra eventuelle whistleblowers fra Københavns Kommune og/eller trykkeriet Bording, der udførte “fejlen” i praksis i følge Københavns Politis efterforskning.

Jeg kan også kontaktes på krypteret mail på perbraendgaard@protonmail.com.

Alle henvendelser behandles fortroligt.

Tilmeld
Besked om
guest
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jens Angelsgaard
fredag, 26 august 2022, 14:05 14:05

Frihedslisten var på grund af diskriminerende fejl i selve stemmesedlens tryk udsat for grov og fortsætlig valgsvindel ved kommunal- og regionsrådsvalget 2021.

Som tidligere valgtilforordnet ved jeg, at der endvidere IKKE skal meget til før end en stemme kendes ugyldig.

Fx hvis afkrydsningslinjerne går for langt udenfor stemmeafkrydsningsfeltet.

Men hvordan afgør man det, når der ikke var noget stemmeafkrydsningsfelt?

Frihedslisten kan derfor have mistet stemmer IKKE bare fra de, der IKKE kunne stemme, men også fra dem, som forsøgte at stemme, men blev kendt ugyldige.

Henni Amtrup S. Olesen
søndag, 28 august 2022, 10:22 10:22

Alex Vanopslagh har helt ret, når han kalder denne, efterhånden banan republik for et klovne demokrati, og en Monty Python agtig farce – bedre kan det ikke siges.

Dem man ikke vil “lege” med i det politiske system, bliver enten ignoreret eller saboteret på groveste vis, som det siges også skete med Stram Kurs til FV 2019.

På det område har Amerikanske tilstande hurtigt nået os.

Det er regulær valgsvindel Frihedslisten var udsat for, og der vil komme meget mere af det i fremtiden, hvis man ikke følger strømmen, og taler magtelitens falske sprog.