Kategorier
Den Politiske Blog Gratis politik Public

Valgsvindel i Københavns Kommune: Vidner efterlyses

Ved sidste Kommunalvalg var der sket en “fejl”, så der ikke var noget afkrydsningsfelt på stemmesedlen ud for mit navn. Det gik også ud over andre, der stillede op for Frihedslisten i Københavns Kommune.

Frihedslisten har stævnet daværende overborgmester i Københavns Kommune med krav om erstatning for “fejlen”.

I forbindelse med den verserende retssag efterlyser vi vidner, der som følge af “fejlen” blev forhindret i at stemme på mig eller en anden fra Frihedslisten ved valget i Københavns Kommune.

Vidner kan kontakte mig på mail@perbraendgaard.dk.

På valgdagen og på dagene efter valget hørte jeg fra flere, der sagde, at de havde ønsket at stemme på mig, men det fik de ikke gjort, og de fik heller ikke stemt på Frihedslisten generelt som følge af manglende afkrydsningsfelt. Nogen havde så stemt blankt eller på et andet parti af frygt for, at et kryds ud for mit navn ville gå til spilde, når der ikke var noget afkrydsningsfelt. Andre havde fået kaotisk vejledning på valgstedet, der medførte så meget tvivl, at det tilsigtede kryds ikke blev sat. Andre blev bare så forvirrede eller chokerede, at de gik hjem igen.

Vi er interesseret i vidner, der af en eller anden grund som følge af “fejlen” ikke fik stemt på mig eller Frihedslisten i øvrigt. Vi mener, at det er en alvorlig sag, da det er et slag mod fundamentet for det demokrati, som de fleste danskere tror, at Danmark er.

Jeg er også interesseret i at høre fra eventuelle whistleblowers fra Københavns Kommune og/eller trykkeriet Bording, der udførte “fejlen” i praksis i følge Københavns Politis efterforskning.

Jeg kan også kontaktes på krypteret mail på perbraendgaard@protonmail.com.

Alle henvendelser behandles fortroligt.

Tilmeld
Besked om
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x