Kategorier
Frihedspressen Gratis Indlæg/Post Nyhedsbloggen Public

Kritisk journalist under angreb i Storbritannien

Richard D. Hall bliver beskyldt for ærekrænkelse og chikane i forbindelse med hans arbejde for at finde ud af, om medierne lyver om Manchester Arena-terrorangrebet.

Richard D. Hall er manden bag Richplanet TV, der udgiver dokumenterudsendelser og interviews med alternative samfundsanalyser. Han er fra Wales.

Storbritanniens pendant til DR, BBC, kører nu, hvad der ligner en smædekampagne mod Richard D. Hall. Det omfatter bl.a. denne artikel på BBC.com skrevet af en Marianna Spring, der tituleres som ‘BBC Disinformation and Social Media correspondent’.

Angrebet på Richard D. Hall tager udgangspunkt i, at to overlevende (Martin and Eve Hibbert) fra Manchester Arena-terrorangrebet i 2017 angiveligt har sagsøgt Richard D. Hall for ærekrænkelse og chikane, da Hall angiveligt har opsøgt dem og andre overlevende for at finde ud af, om de lyver om deres skader. Det er nemlig Richard D. Hall’s opfattelse, at Manchester Arena-begivenheden var falsk, hvilket han mener at kunne dokumentere.

I et nyhedsbrev udsendt i går skriver Hall, at BBC beskylder ham for at have tjent penge på Manchester Arena-begivenheden, idet Hall har udgivet en bog om sagen. For at imødegå den beskyldning har Hall derfor nu udgivet bogen gratis som pdf. Den kan læses og downloades via dette link.

Hall vurderer selv, at formålet med angrebet er at censurere eller helt fjerne hans bog samt hans videoer om emnet. I nyhedsbrevet linker han til disse tre videoer, som han opfordrer alle til at dele og downloade:

Hall frygter at blive lukket helt ned, også fra internettet, ligesom han frygter at blive ramt af udgifter til retssag og erstatningskrav. Han har dog ikke selv modtaget nogen besked om det påståede søgsmål, så det er muligt, at det også er falsk.

Jeg har fulgt Richard D. Hall i mange år, og det undrer mig, at det først er nu, at systemet prøver at få ham ned med nakken. Det skyldes formentlig, at hans antal af følgere er kommet over det kritiske niveau, hvor systemet skifter taktik fra ignorering til karaktermord. Richard D. Hall er farlig, da han formår at lave dokumentarudsendelser, der på trods af små økonomiske midler er ganske velproducerede og velresearchede. Dermed udgør han en reel trussel mod bl.a. BBC’s meningsmonopol i det britiske medielandskab.

Cover: Unsplash.com (James Adams)

Peer Brændgaard

Af Peer Brændgaard

Jeg er klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål og lede dig på vej til mere sundhed.

0 0 votes
Vurdering
Tilmeld
Besked om
6 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Taking A Break
onsdag, 26 april 2023, 22:03 22:03

Der går lige nu i Intel miljøet rygter om at Putin er hastet med politi escorte til hans hovedkontor. Når dette sker er der altid tale om en alvorlig eskalering.

Sådan ser det ud når Putin skal træffe en vigtig beslutning
https://m.youtube.com/watch?v=xcSBRF9rwZA&pp=ygUNUHV0aW4gZXNjb3J0IA%3D%3D

Det tyder på at Erdogan har fået hjerteproblemer i Rusland (vaccine skade) og Rusland frygter nu en NATO reaktion

Last edited 1 month ago by Pause
Taking A Break
onsdag, 26 april 2023, 23:42 23:42
Reply to  Taking A Break

Jeg får nu oplysninger om at det er et rygte og at Erdogan ikke har fået hjerteproblemer. Der betyder så at Putin muligvis i stedet overvejer brug af atomvåben nu

https://sputnikglobe.com/20230426/erdogans-office-denies-turkish-president-suffered-heart-attack-1109863659.html

Taking A Break
torsdag, 27 april 2023, 13:47 13:47

Jeg har nu fundet frem til at dramaet i Rusland skyldes noget rent defensivt, nemlig at Ukraine ramte et område tæt på Putin med en drone og Rusland frygtede at Putin kunne være i fare.. Dog er Erdogan også i “fare” men dette skyldes formentlig en vaccine skade..

Forskellige troværdige computersimulerede “war games” viser at en enkelt atombombe kan betyde at 1/3 af vesten + Rusland dør

Taking A Break
torsdag, 27 april 2023, 20:59 20:59
Reply to  Taking A Break

.

Last edited 1 month ago by Pause
6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x