Kategorier
Frihedspressen Gratis Indlæg/Post Propagandabloggen Public

Her er Onkel Reje-tricket

Der pågår nu et propagandastunt for at få en pædofiliserende skuespiller til at fremstå som et stakkels, uskyldigt offer for onde konspirationsteoretikere.

Ganske mange af os, der har udtrykt kritik af DR’s børneprogram Onkel Reje, er i dag i blevet ringet op af journalister fra hovedstrømspressen. Propagandaen følger en velkendt strategi om at vende op og ned på forholdet mellem offer og krænker:

  1. Få krænkeren til at fremstå som offer: Onkel Reje sygemeldt efter gentagende chikane.
  2. Få dem, der har afsløret krænkeren, til at fremstå som krænkere: Det er så den mission, den regeringsfinansierede presse er på i dag. Resultaterne vil snart kunne ses i hovedstrømspressen. Jeg er f.eks. selv blevet interviewet til Berlingske i dag, og det forventer jeg, at der kommer et stort makværk ud af.
  3. Få den reelle krænkelse (DR’s grooming og pædofilisering, som jeg og flere andre har politianmeldt) til at gå i glemmebogen ved at drukne krænkelsen i falske påstande om krænkelser af krænkeren.

Propagandaen kører også på Twitter, hvor Maia Kahlke Lorentzen prøver at hænge mig ud:

Det er i øvrigt påfaldende, at Maia Kahlke Lorentzen nævner QAnon, da journalisten fra Berlingske også nævnte QAnon. Det tyder på, at de har modtaget den samme briefing. Vi må se, om journalisten fra Berlingske får lov til at trykke, hvad jeg faktisk sagde til ham om QAnon og konspirationsteorier.

Maia Kahlke Lorentzen citerer mig i øvrigt for noget, som jeg ikke har skrevet, idet mine nyhedsoversigter altid er ordrette citater fra de overskrifter, som jeg citerer. Kilden er således Niffelheim’s Substack.

Onkel Reje-sagen er i øvrigt et eksempel på, at man forsøger at lukke munden på kritikere ved at beskylde dem for hadtale. Maia Kahlke Lorentzen skriver således om sig selv på Twitter, at hun (hvis man må kalde hende ‘hun’, uden hun/hen føler sig krænket og anmelder mig til MeToo-politiet) researcher online hadgrupper.

At beskylde nogen for hadtale er i 9 ud af 10 tilfælde i dag blot en måde at udføre censur. Husk det næste gang du læser om nogen, der bliver hængt ud for “hadtale”.

Cover: Unsplash.com (Elle Hughes)

Peer Brændgaard

Af Peer Brændgaard

Jeg er klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål og lede dig på vej til mere sundhed.

0 0 votes
Vurdering
Tilmeld
Besked om
5 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Marianne921016 Hansen
onsdag, 3 maj 2023, 18:52 18:52

Ja, det bliver sikkert spændende at læse Berlingske i morgen. Måske jeg får morgenkaffen forkert i halsen.

Sagen er bank Michaels
torsdag, 4 maj 2023, 6:07 06:07

Min film knækker fuldkommen når Maia skriver ‘angklager for pædofili” og i samme sætning skriver John DILLERmand, Onkel Reje.. Hvad hel…. er det for en titel til et børneprogram? Og hva er det Maia ikke forstår? Vorherre bevares.

Last edited 30 days ago by Sagen er bank
5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x