Kategorier
Den Politiske Blog Gratis Indlæg/Post Public

Var Corona verdens største terrorangreb?

Vi bør som folk og samfund drøfte beviserne for og imod teorien om, at Corona var verdenshistoriens største terrorangreb.

Teorien om Corona som terrorangreb er blevet fuldstændigt ignoreret i hele hovedstrømmen, selvom der faktisk er flere beviser, der understøtter denne kriminologiske teori.

Lige er nu der stort møde i WHO, hvor der med afsæt i teorien om Corona som en global folkesundhedstrussel og ikke som et globalt terrorangreb bliver forhandlet om nye juridiske aftaler mellem WHO og medlemslandene, der omfatter overførsel af selvbestemmelse fra demokratiske medlemslande til udemokratiske WHO med alvorlig risiko for indførelse af totalitært sundhedsfascistisk diktatur i nær fremtid.

Beviserne for Corona som terrorangreb omfatter bl.a. oprindelsen af det nye coronavirus (Kommunist-Kina og biolaboratorier), WHO’s blinde tro på oplysninger fra Kommunist-Kina, den indledende propaganda fra Kina og Italien, den omfattende og systematiske omklassificering af årsager til sygdom og død til covid-19 samt den reelle tvangsvaccination af befolkningerne med utilstrækkeligt undersøgte injektionsvæsker.

Corona er efter min vurdering et delvist falsk flag-terrorangreb, idet det nye coronavirus eksisterer, men frygten er forstærket af propaganda og omklassificering. Som ved andre terrorangreb, så har formålet med Corona også været at fremkalde massiv og omfattende frygt, hvorefter løsninger på frygten som nu WHO-pandemitraktaten let kan sælges til både politikerne, medierne og folket, da frygt slår den kritiske tænkning ud af funktion.

Det bør vi diskutere, inden det er for sent.

Cover: Unsplash.com (Roman Grachev)

Peer Brændgaard

Af Peer Brændgaard

Jeg er klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål og lede dig på vej til mere sundhed.

0 0 votes
Vurdering
Tilmeld
Besked om
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Anne Passer
onsdag, 24 maj 2023, 14:17 14:17

Jeg mener, at det var et 100% fupnummer. Det er rigtigt, at “Corona-virus fandtes”. Det, der sagdes fandtes, var og ER et patenteret produkt, og intet i naturen kan patenteres. Om det er en virus eller ej kan også diskuteres, idet et “virus-materiale” ikke er fundet, udtrukket, isoleret og indsat i noget levende og udvist samme symptomer, som det levende væsen har, som det er taget fra. Altså om det smitter. Den franske forsker, der kom til at udtale sig, blev dræbt! Hvis vi går ud fra, at der FINDES virus, så har forskning vist, at virus i hvert fald… Read more »

Anne Marie Hvid
onsdag, 24 maj 2023, 17:36 17:36

For ca. sytten til tyve år siden blev der vist en dokumentar på Dr om mafiaen, der i Italien havde snydt helt kollosalt med jomfru olivenolier.

I samme udsendelse blev der sagt, at mafiaen nu var begyndt at satse på medicinalindustrien fremfor olierne, da her var flere penge at tjene.

Det skrev jeg mig bag øret. Og det stemmer for mig at se med et frugtbart økonomisk samarbejde med storindustriens mafiametoder og pengestrømme og med en total ligegyldighed for menneskeliv, hvis der skal tjenes penge.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x