Kategorier
Den Politiske Blog Frihedspressen Frihedspressen: Forside Indlæg Offentlig Politik (gratis)

10 billeder af Muhammed: Sådan så han i virkeligheden ud

Det forlyder, at muslimer går amok og dræber folk, der vover sig til at vise billeder af Muhammed. Den hypotese tester jeg nu.

Med afsæt i antropolog Robert Sepehrs afsløringer baseret på muslimske kilder af, at Muhammed i virkeligheden var en etnisk hvid og rødhåret mand, så viser jeg her nogle billeder at, hvordan profeten Muhammed kan have set ud.

Muhammed #1
Muhammed #2
Muhammed #3
Muhammed #4
Muhammed #5
Muhammed #6
Muhammed #7
Muhammed #8
Muhammed #9
Muhammed #10

Jeg vil i den kommende tid på mine vandreture på Østerbro holde ekstra øje med muslimske mænd, der under dække af alt for tykt sommertøj kan være iklædt bombebælter.

Det er selvfølgelig også en anledning til, at den zionistiske mafia kan klæde sig ud som islamistiske terrorister og bruge det som en anledning til at aflive mig og give muslimerne skylden igen.

Under alle omstændigheder så har jeg nu tilføjet min hverdag et ekstra element af spænding, og jeg kan påberåbe mig de samme rettigheder til politibeskyttelse som Rasmus Paludan og Chabad Lubavitch. Det er jo politiets opgave at beskytte min ytringsfrihed.

0 0 stemmer
Brugervurdering
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x

Discover more from per Brændgaard

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading