Kategorier
Total

Kommentarer til facebookopslag

Jeg deler her nogle af mine opslag på Facebook fra de seneste dage med supplerende kommentarer.

Kommentar: Mange i frihedsbevægelsen hylder RFK Jr. som den store frelser, men manden er zionistisk militant ekstremist og sandsynligvis zionistisk kontrolleret opposition i den globale og især amerikanske frihedskamp. Det betyder ikke, at alt, hvad manden siger, er løgn. Tværtimod.

Kommentar: Plat, men sandt.

Kommentar: Det, du ikke kan finde på Facebook, kan du finde på perBraendgaard.dk.

Kommentar: Det er stadigvæk min opfattelse, at det var Israel og et større zionistisk netværk, der stod bag 9/11.

Kommentar: Humor fremmer fordøjelsen af tung viden.

Kommentar: Intelligens er dog ikke meget værd, når det bliver koblet med blind autoritetstro i et top/down-infiltreret magtsystem.

Kommentar: Jeg drømmer om at leve i et land med åben og fri debat og nysgerrighed om at komme tættere og tættere på sandheden om alt.

Kommentar: Et land har et problem, når en forsvarsadvokat ikke kan finde Straffeloven, og når Grundloven skal fortolkes modsat lovteksten for at være et demokrati.

Kommentar: Det er ikke en trussel, men en konstatering af hvordan det historisk set plejer at gå med tyranner, når folket har fået nok. Tricket er selvfølgelig at sikre, at det store flertal af befolkningen aldrig opdager tyranniet.

Kommentar: Ak.

Kommentar: Det er en infiltration af et globalt system af særlige økonomiske og karrieremæssige incitamenter blandt ledere og eksperter.

Kommentar: Hvis vi ser på de store magtbærende narrativer i Danmark, så kommer de alle fra udlandet. Den danske regerings magtfrihed kan formentlig ligge på et meget lille sted. Problemet kan løses ved at indføre et rigtigt demokratisk folkestyre, fri presse og fri forskning frigjort fra de globalistiske pengetanke.

Kommentar: Udgiv også tekster m.v. andre steder end på Facebook. Tal også med mennesker i den virkelige verden. Facebook kan ikke bruges til andet end et hyggeligt, konfliktfremmende ekkokammer.

Kommentar: Junk-information information tager pladsen for gavnlig information.

Kommentar: Det forbudte spørgsmål.

Kommentar: Hemmeligheden om sex og spiritualitet bør være folkeeje og ikke kun reserveret af magteliten.

Kommentar: Det er mit indtryk, at flere af de store religioner er skabt for at forhindre mennesker i at erkende, at de dybest set er ånd. Når man erkender, at man er ånd, så mister materielt begær og verdslige lyster sit tag, og man bliver sværere at kontrollere og holde nede.

Følg mig på Facebook

Flere opsamlinger

Coverfoto: Unsplash.com (Bastian Riccardi)


Discover more from per Brændgaard

Subscribe to get the latest posts to your email.

0 0 stemmer
Brugervurdering
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x

Discover more from per Brændgaard

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading