Kategorier
Frihedspressen Gratis Indlæg/Post Nyhedsbloggen Public

BlackRock erobrer verden, mens folk rammes af transfektion [B.A. #230]

To kloge jøder står bag BlackRock. mRNA-vaccinerne skaber sygdom via transfektion. Senfølger til covid-19 er en dækhistorie.

The Corbett Report har udgivet en ny, omfattende dokumentarfilm med tilhørende artikel om, hvordan finansvirksomheden BlackRock erobrede verden. BlackRock startede i 1988 som et forretningsforslag af Larry Fink og partnere. Startkapitalen kom fra Blackstone og denne virksomheds medgrundlægger Stephen Schwarzman. Det er kompliceret stof om økonomi, pengesystem, valuta, finansiering, centralbanker og regering. Det kræver højintelligente jødiske hjerner som Larry Fink og Stephen Schwarzman at gennemskue det hele og udnytte det komplekse system til at erobre verden ved at medeje alle store, relevante virksomheder, kontrollere centralbanker, finansiere regeringer og forme nye pengesystemer baseret på total overvågning, digital valuta og social lydighed.

Bret Swanson har udgivet en stor artikel i Brownstone Institute, hvor han beskriver, hvordan eksperterne vendte alt på hovedet under coronakrisen. Det, der skete var, at forholdet mellem risiko og fordele, blev vendt på hovedet. Først var der folkesundhedseksperternes risikoaversion i forhold til det nye coronavirus. Dernæst kom den ekstreme risikoaccept i forhold til mRNA-vaccinerne. Artiklen præsenterer data fra den virkelige verden, der tegner et billede af, at flere vacciner er forbundet med flere og ikke færre covid-19-infektioner. Der er også data om stigningen i overdødelighed, der kom efter udrulningen af vaccinerne og ikke efter udrulningen af det nye virus eller biovåben. Og så har vi det klare billede med, at den samlede dødsrate er lavere blandt de uvaccinerede sammenlignet med dem, der har fået 1 eller 2 vaccinestik eller stik af vaccinebiovåbnet. Der er også stigningen i antallet af handicappede efter udrulningen af “supervåbnet”. Bret Swanson beskriver den basale biomekanisme bag mRNA-coronavaccinernes skadevirkning som transfektion af et kunstigt fremstillet, sygdomsfremkaldende spikeprotein. Altså ikke infektion som fra et virus, men transfektion via lipidnanopartiklerne i injektionsvæskerne.

Annonce:
Deltag i politisk privatcafé med foredrag om Holistisk Sundhed 7/10 i København Mere info

Tidligere professor ved Texas Universitet, læge Peter McCullough har i en tale til Europaparlamentet den 14. september advaret mod, at vi falder for det tredje, falske narrativ. Det første, falske narrativ var, at nedlukningerne ville standse pandemien. Det andet, falske narrativ var, at covid-19-vaccinerne var sikre og effektive. Det tredje, falske narrativ, der rulles ud nu, er i følge McCullough, at det ikke er vaccinen, folk bliver syge af, men covid-19 (evt. senfølger). Det er Steigan, der har skrevet om sagen, og jeg giver McCullough ret i vurderingen af, at senfølger til covid-19 bliver brugt som dækhistorie over skadevirkninger til vaccinerne.

Kilder, inspiration og flere nyheder: Nyhedsportalen 19. september 2023.

Coverfoto: Unsplash.com (rebootanika)

0 0 votes
Brugervurdering
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x