Kategorier
Frihedspressen Indlæg Nyheder (gratis) Nyhedsbloggen Offentlig

Krigen mellem eliten og folket stiger i intensitet [B.A. #267]

Den globale elite skruer bissen på, mens nationalister afslører deres sundhedsskadelige, krigsliderlige og frihedsberøvende bedrag.

Annonce:

Israel gør klar til landoffensiv i Gaza, udtaler Netanyahu i følge DR. Elitens medier presser folk til at spise insekter for at bekæmpe klimaforandringer, skriver Slay News. MasterCards nye digitale ID tillader regeringer at spore folkets vaccinationsstatus, afslører samme medie. Balfour-deklarationen tillod zionistiske jøder at agere som terrorister, graver The Exposé ned i. Pandemien har ændret mennesker i det nye, ansigtsløse samfund og gjort dem asociale, vurderer ChaosNavigator. Islamistiske (dvs. zionistiske) terrorister vandrer nu frit ind over grænsen til USA i følge The Peoples Voice (TPV). Biden siger, at “verdensordenen for de seneste 50 år er ved at slutte“, og “vi må opbygge en ny verdensorden“. Canada begynder at aflive handicappede babyer for at redde planeten. Kina har sendt seks krigsskribe til Mellemøsten på grund af frygt for mere udbredt konflikt. Hjerteanfald i fuldt vaccinerede Australien har nået det højeste niveau, der nogensinde er registreret. Den amerikanske lægemiddelstyrelse FDA har haft tætte bånd til Gates-fonden siden 2017. John Kerry forbereder befolkningen på ‘det gode massemord’ ved at udtale, at “vi må ofre milliarder af mennesker for at redde planeten Jorden“. Biologisk mand er blevet inkluderet i Maxim Magazines liste over de 100 lækreste kvinder. Trudeas parti i Canada stemmer imod at putte pædofile på national liste med sexforbrydere. Fuldt vaccinerede har nu permanent hjerteskade, advarer læger, ligeledes i følge TPV. Biden læser direkte op af manuskript under møde med Netanyahu. Schwab har beordret USA til at rekruttere mænd og kvinder til at kæmpe for globalisterne i tredje verdenskrig. George Orwells bøger bliver forsøgt gjort forbudt, da bøgerne får nogen til at “føle sig utilpas”. Den tyske sundhedsminister udtaler, at det kun er et spørgsmål om tid, før den næste pandemi kommer. Epstein-offer fundet død efter at have svoret at nævne navne på elite-pædofile. Biden-regimet dirigerede i al hemmelighed 75 mio. $ til Hamas dage før angrebet. Israels præsident udtaler, at der ikke er nogen uskyldige civile i Gaza. Canadisk politibetjent er blevet sagsøgt for at ville efterforske mistanker om skader af coronavaccinerne. Den 8-årige dreng, der var frontfigur i Israels propaganda for coronavacciner, er pludseligt død af hjertestop og følgende drukning i badekar.

Der er dog også flere både højtstående personer og folkelige grupper rundt om i verden, der har gennemskuet og nu siger fra overfor globalisternes manipulerende og skadelige politik. Det er fem minutter i midnat, før den står på katastrofal storkrig, der desværre er den eneste logiske udvej for globalisterne, når de er blevet trængt helt op i hjørnet af deres egne løgne. Det kan meget vel have været deres plan helt fra starten, at det hele skulle slutte med en regulær tredje verdenskrig. Det vil i hvert fald være noget, der gør både de kristne og de jødiske zionister glade, da de mener, at det er forudset i deres hellige skrifter, at der skal komme sådan en stor krig, før deres falske gud belønner dem på en eller anden absurd måde. De kan så bilde sig selv ind, at det er guds vilje, selvom det reelt blot er den onde vilje hos en psykopatisk gruppe i den øverste, globale magtelite. Jeg ved, at mange protesterer mod islamistisk fundamentalisme, men den kristne og jødisk zionistiske fundamentalisme er altså mindst lige så sindssyg, og zionisterne har pengemagten, mediemagten og den politiske magt til i modsætning til andre med psykopatiske psykoser at realisere deres vrangforestillinger på global skala.

Bagmændene i den globale magtelite bør efter min mening hurtigst muligt tvangsindlægges på ubestemt tid på en psykiatrisk afdeling, hvorefter mennesker af folket, der ikke er ramt af magtliderlig psykopati kan begynde oprydningen i den kaotiske verden.

Kilder, inspiration og flere nyheder: Nyhedsportalen 26. oktober 2023.

Fotos: Unsplash.com (Tengyart)

Annonce:
5 1 vote
Brugervurdering
3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x