Kategorier
Brændgaard Bloggen Frihedspressen Offentlig-forside Propaganda (gratis) Propagandabloggen

Her er det svageste led i Mads Brüggers (Frihedsbrevet) propaganda for Israel

Mads Brügger ignorerer, at Hamas er finansieret af Israel for at forhindre en fredelig, retfærdig tostats-løsning.

Jeg udgav i forgårs en propagandaanalyse af Mads Brüggers tweets om Israel/Palæstina-konflikten og relaterede emner.

Analysen dokumenterer, at Frihedsbrevets direktør ytrer en pro-israelsk holdning. Det står ham selvfølgelig frit for at gøre det. Det sætter dog efter min mening hele projektet med Frihedsbrevet i et mørkt propagandalys. Det mørke lys forstærkes yderligere af, at manden bag Muhammed-krisen, Flemming Rose, nu er chefredaktør på Frihedsbrevet. Disse forhold underbygger teorien om, at Frihedsbrevet er zionistisk kontrolleret opposition i det danske medielandskab.

Tillad mig i den forbindelse at foreslå et nyt motto til Frihedsbrevet: Frihed til alle ‒ på nær Palæstina.

Og et nyt motto til Frihedsbrevet om deres holdning til ytringsfrihed: Frihed til at ytre kritik af alle ‒ på nær Israel.

Det svageste led i Mads Brüggers zionistiske propaganda på Twitter X er, at han ignorerer dokumentationen for, at Hamas er finansieret af Israel. Det er forhold, som selv Ekstra Bladet og New York Times har dækket.

Den viden sætter Hamas i et helt andet perspektiv som israelsk kontrolleret opposition til sig selv. Når Brügger ignorerer det, så kan det skyldes, at han selv spiller samme rolle som Hamas (zionistisk kontrolleret opposition) i den danske mediebranche.

Hvis grundopfattelsen af Hamas er falsk, så er alle følgende argumenter baseret på Hamas ligeledes falske.

Israels motiv for at etablere og finansiere Hamas var oprindeligt, at Israels øverste ledelse ønskede at forhindre en fredelig løsning på konflikten med etableringen af to selvstændige stater: Israel og Palæstina. Israel havde derfor brug for en voldelig terrorvirksomhed som Hamas, der kunne give Israel grund til ikke at gå med til etableringen af Palæstina som en selvstændig, fredelig stat, mens Israel selv kunne fremstå som de fredelige, selvom denne opfattelse af Israel således var og stadig er baseret på et dybt bedrag.

Brügger ignorerer også de mange afsløringer af, at Israels militær ignorerede efterretninger om et forestående Hamas-angreb, og at dette ikke nødvendigvis skyldes israelsk inkompetence, men derimod israelsk kompetence til at udøve falsk flag-operationer. Det er historisk veldokumenteret, at Israel opererer på netop den måde.

Det er også bemærkelsesværdigt, at Flemming Rose, der udgiver sig for at være intellektuel, konsekvent afstår fra de dunkle sider af Israels historie. Det er åbenbart god ytringsfrihed at udgive hånefulde karikaturtegninger af Muhammed, men dårlig ytringsfrihed at kritisere Israels historie med bedrag og terrorangreb på sig selv og deres allierede under falske, muslimske flag.

Coverfoto: Unsplash.com (Ömer Yıldız)


Discover more from per Brændgaard (pB)

Subscribe to get the latest posts to your email.

0 0 stemmer
Brugervurdering
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x