De Rødhåredes Skole

25.05.2018

Der var engang en skole, hvor alle de rødhårede børn blev mobbet af de blonde børn.

Det foregik i det skjulte, så ingen vidste det, imens det stod på. Men da børnene gik ud af skolen, så syntes alle, at det havde været mega synd for de rødhårede børn. Og de blonde børn var dumme og onde.

Der kom så en lille flok brunhårede børn forbi og hørte, hvad der var sket. De besluttede sig for at farve deres hår rødt. De ville nemlig gerne have deres helt egen skole, hvor de kunne bestemme. Der var i forvejen en masse sorthårede børn i den skole, som de ville have. Men alle de andre farvede børn syntes, at det var så synd for de rødhårede børn, så de fik lov til at presse sig ind på de sorthårede børns skole. Selvom de sorthårede børn ikke brød sig om det, da det jo var deres skole.

De rødhårede børn, som jo i virkeligheden var brunhårede, begyndte nu at invitere alle rødhårede børn til deres nye skole. De sagde, at her på De Rødhåredes Skoles måtte de gerne mobbe igen, for de rødhårede havde jo selv været så meget ondt igennem før i tiden. Så de rødhårede begyndte at mobbe de sorthårede. De rigtigt rødhårede glemte helt, at de sorthårede faktiske havde været deres venner indtil nu. Det føltes bare så godt at hævne sig, at de helt glemte, at det jo faktisk var de blonde børn, der havde mobbet dem dengang og ikke de sorthårede børn.

Pludselig en dag kom der en hårfarveekspert forbi De Rødhåredes Skole. Hun opdagede, at de fleste af de rødhårede børn havde farvet deres hår. De var i virkeligheden slet ikke rødhårede, men brunhårede! Opdagelsen spredte sig til hele landet, og der kom stor modstand de falske rødhårede. Ikke nok med at de havde farvet deres hår, så havde de også manipuleret de ægte rødhårede til at tro, at det var de sorthårede og ikke de blonde, der havde forvoldt dem ondt i fortiden. De falske rødhårede var meget kloge, men de var også hovmodige, og de havde helt glemt, at der også var hårfarveeksperter i landet.

Således stod hovmod for fald. Til sidst måtte man ringe til forældrene. De kom og så, hvad der foregik. De falske rødhårede børn fik skæld-ud, og de ægte rødhårede fik lov til at rase ud mod de blonde, som også fik skæld-ud. Forældrene kunne så lære børnene, at hårfarven faktisk slet ikke betyder noget. Det er mennesket under håret, der betyder noget. Og mennesker helt uden hår på hovedet er lige så meget værd, var der flere af fædrene, der gjorde opmærksom på. Da børnene opdagede de, så kunne de leve i fred med hinanden på tværs af hårfarver.

De Rødhåredes Skole

Skriv et svar

Sundhed & Frihed