Per Brændgaard

Foredrag og debat

Jeg kan bookes til sundhedsfremmende og tankevækkende foredrag og debat om disse forskellige emner:

Emne 1: Sundhed

Hvad er sundhed egentlig sådan dybest set? Hvordan kan man leve sundt på en sund måde? Hvad er problemerne ved den herskende opfattelse af sundhed? Hvorfor bliver sundhed misforstået og misbrugt? Jeg præsenterer mit syn på holistisk sundhed, der omfatter en kritik af både mainstream og alternativ sundhed.

Emne 2: Kost

Hvad er sundt, og hvad er usundt at spise? Hvorfor er der så meget forvirring på kostområdet? Hvor styr betydning har kosten egentlig for sundheden? Jeg præsenterer mit syn på sund kost og leverer mine vigtigste kostråd.

Emne 3: Kram

Hvorfor er det sundt at kramme, og hvordan giver man det aller sundeste kram? Hvordan kan vi udvikle en ny, sund krammekultur? Hvorfor er der så meget berøringsangst i Danmark? Hvordan kan vi imødegå den overdrevne seksualisering af berøring? Jeg fortæller om den nyeste krammeforskning og giver konkrete råd om sund kramning for alle. Det handler også om social sundhed og kærlig-venlighed.

Emne 4: Fast food

Hvordan kan det være usundt at lave mad? Hvad er fordelene ved at droppe madlavningen og satse på færdigmad i stedet for? Hvad er sund fast food helt konkret? Jeg præsenterer mit syn på de praktiske aspekter ved produktionen af sund mad inklusiv et opgør med normerne om hjemmelavet mad.

Emne 5: Motion

Hvad er de psykologiske og kulturelle bivirkninger ved motionsdyrkelse? Hvordan kan man få sund motion på en sund måde? Hvorfor er det også sundt at lade være med at dyrke motion? Jeg præsenterer mit syn på holistisk motion, der omfatter en kritik af de gængse opfattelser af motion, træning og sport.

Emne 6: Energisex

Hvad er energisex? Hvad er forskellen på energisex og fysisk/almindelig sex? Hvordan gør man? Hvorfor er det sundt? Hvordan man man bruge mindfulness til at udvikle seksuel bevidsthed? Hvad er koblingen til tantra og taoisme? Jeg fortæller om energisex, der i rendyrket form foregår med tøj på som en ny form for 100 % sikker sex.

Emne 7: Alkohol og festkultur

Hvorfor drikker vi så meget alkohol, når vi fester? Hvordan kan man feste på en sund måde? Hvordan kan vi hjælpe vores unge mennesker til at få et sundt forhold til alkohol og fest? Skal vi starte med os selv? Jeg giver mit bud på et sundt forhold til alkohol og fest med konkrete forslag til, hvad man kan gøre ved problemerne.

Emne 8: Mindfulness

Hvad er mindfulness, og hvordan kan det bruges i forhold til kost, motion, sundhed og nydelse? Hvordan kan man tabe sig og håndtere overspisning og andre spiseforstyrrelser ved hjælp af mindfulness? Jeg fortæller om mit syn på og erfaringer med mindfulness og meditation — herunder mindful spisning og mindful motion.

Emne 9: Angst og OCD

Hvis man har prøvet ‘alt’, hvad kan man så ellers gøre mod angst og OCD? Hvad virker bedst fra mainstream og alternativ behandling? Kan man kramme sit fri for angst? Jeg fortæller om mine personlige eksperimenter, indsigter og erfaringer med OCD, som jeg har døjet med, siden jeg var barn.

Emne 10: Cannabis

Hvorfor er cannabis ulovligt, når alkohol og tobak er forbudt? Hvordan virker forskellige typer cannabis? Hvordan kan man bruge cannabis på en sund måde? Jeg lægger op til 100 % legalisering af pot og gør samtidig opmærksom på problemerne ved hast (det er nemlig to forskellige cannabis-produkter).

Emne 11: 9/11

Hvad skete der egentlig 11. september 2001? Og hvorfor skete det? Jeg fortæller om mine undersøgelser af 9/11-sagen, og hvad jeg er kommet frem til ved at studere både de officielle og de alternative forklaringer.

Emne 12: Kærlighed

Hvad er forskellene på de forskellige typer kærlighed? Hvordan kan vi få mere kærlighed som singler eller par? Hvorfor er datingkulturen så fucked up? Jeg fortæller om mine tanker om og erfaringer med kærlighed og relationer.


Booking af foredrag og debat

Jeg har erfaring med stort set alle typer målgrupper og arrangementer. Fra personalearrangementer på arbejdspladser med flere hundrede deltagere til arrangementer for mindre grupper i private stuer.

Debatten kan foregå med andre på scenen og/eller med publikum.

Advarsel: Mine analyser, holdninger og anbefalinger opfattes af nogle mennesker som stærkt provokerende. Andre opfatter dem som stærkt befriende. Mit mål er aldrig at provokere for at provokere. Mit mål er altid sandhed, sundhed og frihed.

Økonomi aftales individuelt. Det kan være som honorar, billetsalg eller frivillig donation i forhold til arrangørens ønsker og muligheder.

Kontakt mig og lad os tage en uforpligtende snak om mulighederne for at lave et sundhedsfremmende og tankevækkende arrangement.

E-mail: mail@perbraendgaard.dk

Telefon/SMS: +45 26 25 20 10

Per Brændgaard | Willemoesgade 31, 4. th. | 2100 København Ø

Foredrag og debat med Per Brændgaard