Sundhedsfanatisme er en myte

Problemet er ikke, at folk går for meget op i sundhed. Problemet er, at folk ikke ved, hvad sundhed er. Folk misbruger sundhed som en religion med strenge regler, men sundhed er faktisk bare at have det så godt som muligt. Sundhed er velvære, og det kan man ikke gå for meget op i.

Sundhed er energi og frihed til at leve det gode liv. Energi og frihed kan man heller ikke få for meget af. Man kan forveksle sundhed (midlet) med det gode liv (målet), men så er det ikke længere sundhed.

Så du kan roligt gå lige så meget op i sundhed, som du orker.

Kost- og motionsfanatisme er usundt

Hvis man spiser sundt og dyrker motion efter for strenge regler og på en måde, der  er som at øve vold mod sig selv, så er det usundt.

Mange tror desværre, at sundhed kun handler om kost og motion. Men sundhed handler om meget mere end det. Det er derfor vigtigt, at man ikke overdyrker maden og motion, når først den er sund nok, men i stedet bevæger sig videre og begynder at dyrke sundhedens andre dele som f.eks. bevidst fysisk berøring.

0 0 vote
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments