Er du sundheds-satanist?

Er du sundheds-satanist?

De to dominerende tendenser indenfor sundhedskulturen i dag ligner to af de dominerende religioner for tiden: katolicisme og satanisme. Sundheds-katolicisme er noget med strenge regler med mulighed for syndsforladelse. Det omfatter bl.a. kure, kostplaner, diæter, forbud, påbud og enten/eller-tænkning om sund/usund. Sundheds-satanisme er en modreaktion på sundheds-katolicismen. Sundheds-satanisme omfatter dyrkelsen og nydelsen ved at gøre … Læs videre Er du sundheds-satanist?
For at få adgang til dette indhold skal du købe Spirituelt medlemskab per måned, Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Spirituelt medlemskab per år, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS or Total Abonnement per år PLUS og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Christina Emmy Lind
søndag, 10 februar 2019, 13:22 13:22

Min første tanke er: Men Per, er du ikke selv en guru – sådan andre søger til for indsigt og svar? Min næste tanke er, ansporet af mit eget virke, hvor jeg ofte kommer tæt på mennesker, mange mennesker har ikke rod i dem selv. Og når de kigger ind ad og opdager, de lever et liv der ikke står model til deres egne indre ønsker og/eller behov, så bliver de bange for at miste det, de har. Så opstår et kontrolbehov. Og i en overeksponeret verden uden rum til at favne fejl og mangler, hvor vi skal være så… Read more »