Er du sundheds-satanist?

Er du sundheds-satanist?

De to dominerende tendenser indenfor sundhedskulturen i dag ligner to af de dominerende religioner for tiden: katolicisme og satanisme. Sundheds-katolicisme er noget med strenge regler med mulighed for syndsforladelse. Det omfatter bl.a. kure, kostplaner, diæter, forbud, påbud og enten/eller-tænkning om sund/usund. Sundheds-satanisme er en modreaktion på sundheds-katolicismen. Sundheds-satanisme omfatter dyrkelsen og nydelsen ved at gøre … Læs videre Er du sundheds-satanist?
For at få adgang til dette indhold skal du købe Spirituelt medlemskab or Abonnement og være logget ind.
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Christina Emmy Lind
Christina Emmy Lind
søndag, 10 februar 2019, 13:22 13:22

Min første tanke er: Men Per, er du ikke selv en guru – sådan andre søger til for indsigt og svar? Min næste tanke er, ansporet af mit eget virke, hvor jeg ofte kommer tæt på mennesker, mange mennesker har ikke rod i dem selv. Og når de kigger ind ad og opdager, de lever et liv der ikke står model til deres egne indre ønsker og/eller behov, så bliver de bange for at miste det, de har. Så opstår et kontrolbehov. Og i en overeksponeret verden uden rum til at favne fejl og mangler, hvor vi skal være så… Read more »