Hvad er det værste ved pædofili?

Det kan lyde som et dumt spørgsmål, men der er faktisk flere nuancer ved dette emne.

Er det værste, at voksne har lyst til sex med børn? Nej. Så længe de lader være med at handle på lysten og holder den i fantasien, så gør den ingen særlig skade.

Er det værste, at voksne har sex med børn? Det er i hvert fald slemt, ja, men så længe det foregår som “kærlige krænkelser” og uden anvendelse af tvang og vold, så er det måske ikke det værste.

Er det værste, når voksne tvinger børn til sex med vold, altså voldtægt? Ja, det er sgu slemt! Men det er måske ikke det allerværste.

Hvad er det allerværste så? Det er, når kærlige krænkere bagefter med trusler og tortur tvinger barnet til ikke at sige det til nogen. Det er i hvert fald min egen erfaring, at det er den fase, man tager mest skade af. Gennem en lang periode fik jeg regelmæssigt tæsk af en læderrem, og jeg fik holdt en pude over mit hovede, så jeg ikke kunne trække vejret. En enkelt gang var gerningsmanden så voldsom med puden, at jeg holdt op med at prøve på at trække vejret og begyndte at sive ind i døden. Jeg vågnede så ved, at en anden var blevet tilkaldt, som havde fået pustet mig tilbage til livet. Den slags oplevelser sætter sine spor på en endnu mere skadelig måde end seksuelt misbrug, uden at jeg på nogen måde vil underkende folk, der “kun” er blevet udsat for kærlige krænkelser.

0 0 vote
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments