Hvad er en krammeklub?

Begrebet krammeklub har jeg selv opfundet. Jeg etablerede min egen (og verdens første) krammeklub (Østerbro Krammeklub) i 2015. Men hvad er en krammeklub egentlig? Fra starten og hele vejen igennem har jeg gjort meget ud af at informere folk om, at min krammeklub er privat, det er ikke terapi, og deltagelse er på eget ansvar. … Læs videre Hvad er en krammeklub?
For at få adgang til dette indhold skal du købe Medlemskab med vejledning or Støtte-medlemskab.
newest oldest most voted
Notify of
Mette
Guest
Mette

Synes som for det 1.ikke du er mærkelig, du er som du er og det er ligesom det skal være🤗 så synes jeg du med dette og indlægget igår vedr krammeterapi, har formuleret og beskrevet det så fint og enkelt og detaljeret så alle…. Selv krykhusarerne……. har en chance for at forstå 😉