Hvad er en krammeklub?

Begrebet krammeklub har jeg selv opfundet. Jeg etablerede min egen (og verdens første) krammeklub (Østerbro Krammeklub) i 2015. Men hvad er en krammeklub egentlig? Fra starten og hele vejen igennem har jeg gjort meget ud af at informere folk om, at min krammeklub er privat, det er ikke terapi, og deltagelse er på eget ansvar. … Læs videre Hvad er en krammeklub?
For at få adgang til dette indhold skal du købe Spirituelt medlemskab per måned, Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Spirituelt medlemskab per år, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS or Total Abonnement per år PLUS og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
mandag, 8 april 2019, 10:50 10:50

Synes som for det 1.ikke du er mærkelig, du er som du er og det er ligesom det skal være🤗 så synes jeg du med dette og indlægget igår vedr krammeterapi, har formuleret og beskrevet det så fint og enkelt og detaljeret så alle…. Selv krykhusarerne……. har en chance for at forstå 😉