Den største misforståelse om sundhed

Den største misforståelse om sundhed er, at sundhed er det samme som forebyggelse af sygdom eller optimering af præstationsevne. Sundhed er – i følge WHO – fysisk, mental og social velvære. Velvære kan kun måles ved at spørge folk om, hvordan de har det. Sundhed er dermed et rent subjektivt fænomen. Jeg ser gang på … Læs videre Den største misforståelse om sundhed
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Sundhedsabonnement per måned, Sundhedsabonnement per år, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS or Total Abonnement per år PLUS og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]