Ja tak til fri cannabis i København

Jyllands-Posten kunne i går berette, at et flertal i Borgerrepræsentationen i København vil prøve at få den nye regering til at godkende en forsøgsordning med fri cannabis i København.

Målinger viser også, at et flertal i hele befolkningen ønsker, at cannabis skal gøres lovligt.

Som sundhedsliberalist kan jeg kun støtte forslaget. Det er ikke statens opgave at bestemme, hvilke planter borgerne må indtage, eller hvilke bevidsthedstilstande de må hensætte sig i.

Fri cannabis vil desuden gøre arbejdet med nuanceret oplysning om cannabis lettere, og de mange der oplever, at cannabis gavner deres sundhed bliver fri for at være plantekriminelle.

“Som sundhedsliberalist kan jeg kun støtte forslaget.”

Det vil desuden løse mange problemer med bandekriminalitet, og hvis flere skifter fra alkohol til cannabis, så kan vi formentlig forebygge en hel del kræftsygdomme. Alkohol er langt mere usundt end cannabis – både for den enkelte og for samfundet.

Fri cannabis kan også give staten flere indtægter fra skat og moms, ligesom de dårlige produkter vil blive udkonkurreret, og der kan komme lødig information på produkterne om, hvad de faktisk indeholder.

Eneste ulempe er, at Københavns Politi så må finde en anden måde at træne grønne betjente i razziaer mod fredelige borgere end deres ugentlige hetz-krieg mod Christiania.

Spørgsmålet er bare: Hvad så, Mette? Er du nede med det? 🙂

Jyllands-Posten: København vil igen forsøge sig med fri hash

0 0 vote
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments