Kategorier
Brændgaard Bloggen Frihedspressen Propaganda (abonnement) Propagandabloggen

Sandhed kræver frihed – Frihed finder sandhed

Ytringsfriheden er under voldsomt pres i både Danmark og USA i disse år. Det betyder, at kendskabet til sandheden også er under pres.

Sandheden kan kun søges i et samfund med fuldstændig ytringsfrihed. Selv den mindste begræsning i ytringsfriheden kan medføre, at opfattelsen af sandheden om verden bliver forvrænget. Det er bl.a. derfor en af de vigtigste opgaver for alle politisk bevidste samfundsborgere i disse år at forsvare ytringsfriheden.

En god måde at forsvare ytringsfriheden på er at forsvare retten til at ytre sig frit for mennesker, der mener eller “ved” noget, som man selv er dybt uenig i.

Ytringsfrihed er som med kærlighed; det er forholdsvis let at elske sin næste som sig selv – men kærligheden kommer for alvor på prøve, hvis vi også vil følge Jesus’ opfordring til at elske vores fjender!

Lige nu står kampen om ytringsfriheden på to områder:

  1. Retten til at kritisere islam, muslimer og indvandrere
  2. Retten til at kritisere Israel, jøder og Holocaust

Jeg elsker både muslimer og jøder, men jeg vil kæmpe til den bitre ende for at forsvare islamofober, antisemitter, holocaust-benægtere og racisters ret til at ytre sig fuldstændigt frit.

Hvis du mener, at Jorden er flad, eller Månen er lavet af ost, så skal du selvfølgelig have lov til at ytre det frit. Hvis du mener, at 6 millioner jøder ikke blev udryddet i gaskamre på ordre fra Hitler, så skal du selvfølgelig have lov til at prøve at bevise det uden at komme i fængsel.

Sandheden er ikke bange for fri forskning og debat. Tværtimod: Når tosser udstiller deres tossede konspirationsteorier, så understreger de blot med endnu større tydelighed, hvor tossede de er.


Discover more from pB

Subscribe to get the latest posts to your email.

0 0 stemmer
Brugervurdering
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x

Discover more from pB

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading