Kategorier
Abonnement FPA Frihedspressen Indlæg/Post Propagandabloggen

Sandhed kræver frihed – Frihed finder sandhed

Ytringsfriheden er under voldsomt pres i både Danmark og USA i disse år. Det betyder, at kendskabet til sandheden også er under pres.

Sandheden kan kun søges i et samfund med fuldstændig ytringsfrihed. Selv den mindste begræsning i ytringsfriheden kan medføre, at opfattelsen af sandheden om verden bliver forvrænget. Det er bl.a. derfor en af de vigtigste opgaver for alle politisk bevidste samfundsborgere i disse år at forsvare ytringsfriheden.

En god måde at forsvare ytringsfriheden på er at forsvare retten til at ytre sig frit for mennesker, der mener eller “ved” noget, som man selv er dybt uenig i.

Ytringsfrihed er som med kærlighed; det er forholdsvis let at elske sin næste som sig selv – men kærligheden kommer for alvor på prøve, hvis vi også vil følge Jesus’ opfordring til at elske vores fjender!

Lige nu står kampen om ytringsfriheden på to områder:

  1. Retten til at kritisere islam, muslimer og indvandrere
  2. Retten til at kritisere Israel, jøder og Holocaust

Jeg elsker både muslimer og jøder, men jeg vil kæmpe til den bitre ende for at forsvare islamofober, antisemitter, holocaust-benægtere og racisters ret til at ytre sig fuldstændigt frit.

Hvis du mener, at Jorden er flad, eller Månen er lavet af ost, så skal du selvfølgelig have lov til at ytre det frit. Hvis du mener, at 6 millioner jøder ikke blev udryddet i gaskamre på ordre fra Hitler, så skal du selvfølgelig have lov til at prøve at bevise det uden at komme i fængsel.

Sandheden er ikke bange for fri forskning og debat. Tværtimod: Når tosser udstiller deres tossede konspirationsteorier, så understreger de blot med endnu større tydelighed, hvor tossede de er.

Peer Brændgaard

Af Peer Brændgaard

Jeg er klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål og lede dig på vej til mere sundhed.

0 0 votes
Vurdering
Tilmeld
Besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x