Kategorier
Frihedspressen Indlæg Klassiker Propaganda (abonnement) Propagandabloggen

Hvorfor er vi i Afghanistan?

USA prøver tilsyneladende nu at trække sig ud af Afghanistan med æren i behold. Det er umuligt, da krigen mod Afghanistan fra starten var baseret på løgn og bedrag.

Er der overhovedet nogen, der ved, hvorfor vi (dvs. også danske soldater) er i krig mod et af verdens fattigste lande Afghanistan?

Det startede 11. september 2001. USA og Israel var lynhurtige til at udråbe Al Qaeda og Osama bin Laden til at være skurken. De var så overbeviste om det, at de ikke behøvede foretage undersøgelser eller fremlægge beviser for deres påstande. Verdenspressen åd propagandaen råt. Der var faktisk kun kritiske spørgsmål det første døgn eller to. Derefter rettede alle ind.

LØGNEN OM 9/11

Da Osama bin Laden boede hos Taliban i Afghanistan, så blev det undskyldningen for at invadere landet for at jage terrorister. Den undskyldning er siden da blevet brugt igen og igen for at invadere suveræne nationer rundt omkring i Mellemøsten. Selvom det aldrig er blevet bevist, at det var muslimske terrorister, der stod bag 9/11. Det er blevet påstået igen og igen – men uanset hvor mange gange man gentager en løgn, så bliver den ikke til sandhed.

Det giver kroniske sår på sjælen, når man som soldat opdager, at man har slået uskyldige mennesker ihjel, der faktisk bare har kæmpet desperat for deres frihed mod en invaderende overmagt.

Jeg tvivler på, at USA & Co. vil trække sig ud af Afghanistan, da landet har 90 % af verdens opiummarker, har central strategisk placering for energitransport og er rig på mineraler, der endnu ikke er udvundet. Og så er Afghanistan en militær lejeplads for både USAs og Danmarks militær, hvor de kan få lov til at gå amok og brænde milliarder af, så hjulene bliver holdt i gang i militærindustrien. Danske soldater bliver bildt ind, at krigen er seriøs, og det er den jo helt klart også for dem, der ofte kommer hjem med traumer for livet, der skader både dem selv og deres familier. Det giver kroniske sår på sjælen, når man som soldat opdager, at man har slået uskyldige mennesker ihjel, der faktisk bare har kæmpet desperat for deres frihed mod en invaderende overmagt.

Det er på tide, at danske soldater holder op med at makke ret og begynder at gøre oprør mod de vanvittige krige, som det danske militær stadigvæk deltager i.

Læs mere om dette emne i Frihedens Pris.


Discover more from per Brændgaard (pB)

Subscribe to get the latest posts to your email.

0 0 stemmer
Brugervurdering
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x