Kategorier
Brændgaard Bloggen Coronabloggen Frihedspressen Nyheder (abonnement) Nyhedsbloggen

Coronavirus hjælper presset Netanyahu

Coronavirus hjælper nu Israels premierminister til at beholde magten. Det antyder en analytisk artikel af David Horovitz i The Times of Israel.

Bleak and worried, Netanyahu implies virus could kill tens of millions worldwide

Coronavirus er således ikke kun til gavn for den internationale zionisme, men også for at de mest militante og bedrageriske zionistiske magthavere kan beholde magten lokalt i Israel.

“And then he issued a call for an emergency unity government, likening today’s challenges to those of 1967, when Israel faced imminent attack by the combined forces of its Arab enemies, and its rival politicians united ahead of the resonant victory of the Six Day War.”

Det ser ud til, at den fase vi er i nu, handler om at bruge coronavirus til at konsolidere og om muligt øge magten til regeringer overfor borgere i demokratiske lande i Vesten. Først når citronen er presset med frihedsbegrænsende lovændringer, vil der begynde at komme kur og vaccine på markedet. Jeg ved godt, at det er farligt at spå om den slags, men jeg vover pelsen alligevel, da jeg efterhånden har analyseret adskillige tilsvarende scenarier gennem historien.


Discover more from per Brændgaard

Subscribe to get the latest posts to your email.

0 0 stemmer
Brugervurdering
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x

Discover more from per Brændgaard

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading