Kategorier
Coronabloggen Frihedspressen Indlæg Propaganda (abonnement) Propagandabloggen

En skæbnesvanger tid

Vi lever i en på mange måder skæbnesvanger tid. Vores fælles respons på den aktuelle coronasituation har afgørende betydning for vores børn og børnebørns fremtid i frihed.

Coronaen er kulminationen på en tendens, der har stået på i mange år. Alt er blevet vendt på hovedet. Løgn er blevet til sandhed, og sandhed er blevet til løgn. Medierne giver ingen taletid til dem, der stiller de vigtige spørgsmål. Alt er kontrolleret, konstrueret og kunstigt. De små pip af vågen protest drukner hurtigt i havet af propaganda. Maskinen masser al modstand. Vi er hastigt på vej til at blive en flok får med ansigtsmasker, der forhindrer os i at ytre noget som helst. Det er dybt, dybt, dybt skræmmende!

Vi tror, at medierne fortæller os, at corona er farlig, fordi corona er farlig, selvom det er mange år siden, at sandhedssøgen var en dyd blandt journalister og redaktører med fast, høj løn. Jeg kunne virkelig godt tænke mig at have været en flue på væggen i redaktionerne på de propaganda-støttede og -støttende medier i Danmark, siden coronaen startede. Hvordan kunne propagandisterne slippe afsted med at pushe et så enslydende og konstant narrativ på tværs af medier og lande i så lang tid? Nu har jeg selv været ansat som højtlønnet rådgiver i et af Danmarks største PR-bureauer i min mørke fortid, så har jeg en vis fornemmelse af metoderne… ‘PR’ er i øvrigt blot et pænt ord for ‘propaganda’. Ligesom ‘kommunikation’ er et pænt ord for ‘PR’. Det er propaganda for propaganda.

Jeg er ikke virolog, men har har en naturvidenskabelig universitetsuddannelse, så jeg har en vis kompetence til at vurdere sundhedsfaglig evidens. Som jeg læser coronaforskningen, så er der absolut intet grundlag for de voldsomme, frihedsbegrænsende ændringer i vores samfund, der er blevet gennemført. Det nye coronavirus (hvis det findes) er ikke farligere end det gamle influenzavirus (som vi med sikkerhed ved findes, fordi det rent faktisk er blevet isoleret). Hvis det nye coronavirus slet ikke findes, og hvis CoVid-19 er en ren konstruktion baseret på en ubrugelig test, så er bedraget komplet. Men alt det kan vi – folket – kun finde ud af, hvis medierne giver plads til en fri og fordomsfri debat. Alternativt er det bedst for folkesundheden at boykotte medierne og søge sandheden og friheden på anden vis. Hvis tilstrækkeligt mange holder op med at “indtage” medierne, så bliver de af økonomiske grunde tvunget til at sadle op. Så længer vi bliver ved med at æde deres lort råt, så vil de fortsætte hæmningsløst.

Jeg vil lade denne artikel være offentlig et par dage. Derefter ryger den ind i medlemsklubben sammen med mine mere end 400 andre artikler, hvor jeg søger sandheden i stedet for at lade som om, at jeg blevet pæn og ordentlig.

If you tolerate this then your children will be next!


Discover more from per Brændgaard (pB)

Subscribe to get the latest posts to your email.

0 0 stemmer
Brugervurdering
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x