10 gode grunde til at bruge mundbind

Det er vigtigt at tænke positivt. Jeg har derfor ledt i min krøllede hjerne efter gode grunde til at gå med mundble, undskyld mundbind!

  1. Hvis du savler, så kan mundbleen opsamle det overskydende mundvand.
  2. Du bliver mere konfronteret med din impulsive, automatiske, slik-spisning, når du tager intercity-toget.
  3. Hvis du har grimme tænder, så kan det ikke ses, når du smiler.
  4. Hvis du vil begå spontan kriminalitet, så bliver det lettere, når ingen bemærker, at du altid går med maske, og når du ikke kan identificeres på overvågningskameraer.
  5. Du vil få en ny årsag til at pjække fra arbejde eller skole, når du får hovedpine af dit mundbind.
  6. Du behøver ikke længere se zombie-gyserfilm, da en tur med tog, bus eller metro vil give det samme gys.
  7. Selvom du er ensom, så vil du føle et nyt socialt fællesskab med de andre ensomme, der er gemt bag maskerne.
  8. Mundbind kan – måske – få dem der plejer at tale meget til at tale mindre.
  9. Du kan række tunge af folk, uden de opdager det.
  10. Når du ser DR Nyheder, så undgår du at kaste op på skærmen.

Det er vigtigt, at vi ikke lader fascisterne kvæle vores humoristiske sans. Humor er den ofte oversete vej til mental og fysisk frihed. Det, vi kan grine af, er vi ikke slave af.

Få dette indlæg læst op:

MUNDBLE + ANALBLE = BIOSIKKERHED

Husk i øvrigt at corona også er fundet i afføring. Det betyder, at det også kan findes i prutter. Vi bør derfor for en sikkerheds skyld ikke kun bruge mundble, men også analble, der filtrerer og renser udgangsluften fra tarmen. Hvis du lugter prut, så er der risiko for anal-corona i luften!

Det er her vigtigt med produktudvikling, da det anale blemarked hidtil har fokuseret på at holde flydende og faste materialer tilbage. Da coronavirus findes i luftpartikler fra afføring – dvs. prut – så skal corona-bleerne fremover tilpasses, så de også filtrerer alle mikroskopiske luftpartikler fra. Der kan evt. udvikles en beholder, der opsamler gasserne, så som så kan afleveres i særlige containere til biologisk affald.

Corona vil således forandre pædagogikken, da børn ikke længere skal vænnes fra at gå med ble. De skal bare vænnes til at gå med en anden type ble. Først Baby, så Junior og til sidst Corona. Corona-bleen skal man så fortsætte med at bruge i offentlig transport og andre steder, hvor man ikke kan undgå tæt kontakt med andre mennesker fremover.

Fagre nye verden!

Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments