Satanistisk børnemishandling: Hvad er det, og hvor udbredt er det?

Jeg føler mig klar til at dykke ned i det måske mørkeste emne overhovedet: satanistisk mishandling af børn. Jeg vil trin for trin grave mig ned i emnet ved at søge fakta. Jeg vil også se nærmere på, om der er hold i nogle af de mange konspirationsteorier om emnet.

Jeg blev selv udsat for, hvad der kan beskrives som satanistisk mishandling, da jeg var barn. Så jeg ved af egen, ubehagelig erfaring, at den slags foregår.

‘Satanisme’ kan i denne sammenhæng forstås på mindst to forskellige måder:

 • Direkte fremme af satan-ånden via ritualer m.v.
 • Indirekte fremme af satan-ånden via empati-forladt, egoistisk, liderlig magtmisbrug.

Dem, der misbrugte mig, tilhørte gruppen af indirekte satanister. Når den næstekærlige ånd forsvinder fra mennesker, så er der kun satan/psykopati tilbage. At misbruge børn til sex er en brutal måde at udvikle satan/psykopati via en langsom, gradvis proces med gruppepres. Disse satanistiske børnemishandlere kan så videre underopdeles i frivillige og ufrillige. De frivillige skal ikke lokkes særligt meget, før de begynder at voldtage børn. De ufrivillige er mere afhængige af at blive lokket og presset og påvirket af alkohol og evt. andre stoffer, før de begynder at voldtage børnene og dermed bliver en del af “klubben”.

National Children Alliance vurderer, at 678.000 børn svarende til 1 % af alle børn blev mishandlet i USA i 2018. Heraf døde ca. 1.770 børn. Statistikken fra USA viser også, at de fleste (78 %) bliver misbrugt af en forælder. Det er dog ikke alle former for misbrug, der er seksuel, men 65 % af alle medlemssager i National Children Alliance i 2019 omhandlede seksuelt misbrug.

Dertil kommer problemet med børn, der bare forsvinder, og hvor opgørelserne er meget mangelfulde. International Centre for Missing & Exploited Children har indsamlet data om det årlige antal forsvundne børn i forskellige lande:

 • Australien: 20.000 børn pr. år
 • Canada: 45.288 børn pr. år
 • Tyskland: 100.000 børn pr. år
 • Indien: 96.000 børn pr. år
 • Jamaica: 1.984 børn pr. år
 • Rusland: 45.000 børn pr. år
 • Spanien: 20.000 børn pr. år
 • Storbritannien: 112.853 børn pr. år
 • USA: 460.000 børn pr. år

Red Barnet oplyser om danske forhold, at 12 % af børn i 8. klasse har været udsat for uønskede seksuelle hændelser med blottelser. 7 % af pigerne og 5 % af drengene har oplevet et forsøgt eller gennemført samleje, som var uønsket. I de fleste tilfælde (75 %) er udøveren en jævnaldrende, mens det i 25 % af tilfældene er en voksen eller et familiemedlem. Det betyder, at 1,75 % af piger og 1,25 % af drenge i Danmark har fra en voksen været udsat for et forsøgt eller gennemført samleje, som var uønsket. I følge Danmarks Statistik er der 396.421 piger (0-12-år) og 418.051 drenge (0-12 år). Det giver et samlet antal piger på 6.937 og et samlet antal drenge på 5.225.

Social- og indenrigsministeriet oplyser, at der i 2019 blev behandlet sager med 100 børn, der var blevet bortført fra Danmark til udlandet og sager med 29 børn, der var blevet bortført fra udlandet til Danmark. Læs mere på boernebortfoerelse.dk.

Nå, men dette blogindlæg var også mest bare for at komme i gang med research i dette omfattende emne, som jeg ikke hidtil har turdet dykke ned i. Fortsættelse følger…

0 0 vote
Article Rating
Tilmeld
Besked om
2 Comments
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
hallo2020
hallo2020
mandag, 7 september 2020, 10:30 10:30

Hej Per Er glad for at kunne følge dig, tak for gode indspark. At du er klar, til at dykke ned i dette forfærdelige emne. Jeg var så “uheldig” selv i går aftes , at for åbne et feed ,der pludselig dukkede op !!Ja det er ikke mange timer , jeg har sovet – det var så uhyggeligt, at jeg fik det fysisk dårligt. Finder lige siden , men jeg vil her gi dig en advarsel. PAS PÅ, jeg håber du ved noget om at beskytte ved søgninger på nettet. Der er mennesker , der er nået tæt på sandheden,… Read more »