Satanistisk børnemishandling: Hvad er det, og hvor udbredt er det?

Jeg føler mig klar til at dykke ned i det måske mørkeste emne overhovedet: satanistisk mishandling af børn. Jeg vil trin for trin grave mig ned i emnet ved at søge fakta. Jeg vil også se nærmere på, om der er hold i nogle af de mange konspirationsteorier om emnet. Jeg blev selv udsat for, … Læs videre Satanistisk børnemishandling: Hvad er det, og hvor udbredt er det?
For at få adgang til dette indhold skal du købe Spirituelt medlemskab per måned, Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Spirituelt medlemskab per år, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS or Total Abonnement per år PLUS og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
mandag, 7 september 2020, 10:30 10:30

Hej Per Er glad for at kunne følge dig, tak for gode indspark. At du er klar, til at dykke ned i dette forfærdelige emne. Jeg var så “uheldig” selv i går aftes , at for åbne et feed ,der pludselig dukkede op !!Ja det er ikke mange timer , jeg har sovet – det var så uhyggeligt, at jeg fik det fysisk dårligt. Finder lige siden , men jeg vil her gi dig en advarsel. PAS PÅ, jeg håber du ved noget om at beskytte ved søgninger på nettet. Der er mennesker , der er nået tæt på sandheden,… Read more »