Satanistisk børnemishandling: Hvad er det, og hvor udbredt er det?

Jeg føler mig klar til at dykke ned i det måske mørkeste emne overhovedet: satanistisk mishandling af børn. Jeg vil trin for trin grave mig ned i emnet ved at søge fakta. Jeg vil også se nærmere på, om der er hold i nogle af de mange konspirationsteorier om emnet. Jeg blev selv udsat for, … Læs videre Satanistisk børnemishandling: Hvad er det, og hvor udbredt er det?
2 Comments
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
hallo2020
hallo2020
mandag, 7 september 2020, 10:30 10:30

Hej Per Er glad for at kunne følge dig, tak for gode indspark. At du er klar, til at dykke ned i dette forfærdelige emne. Jeg var så “uheldig” selv i går aftes , at for åbne et feed ,der pludselig dukkede op !!Ja det er ikke mange timer , jeg har sovet – det var så uhyggeligt, at jeg fik det fysisk dårligt. Finder lige siden , men jeg vil her gi dig en advarsel. PAS PÅ, jeg håber du ved noget om at beskytte ved søgninger på nettet. Der er mennesker , der er nået tæt på sandheden,… Read more »