Jeg vil anmelde Berlingske til Pressenævnet

Journalist Kalinka Aaman Agger publicerede en artikel på Berlingske torsdag den 3. september med overskriften Husker du manden i borgmesterens seng – med ny lovgivning var han måske blevet dømt. Artiklen beskriver sexsagen i Enhedslisten og min egen mærkelige sag i relation til den nye Samtykkelov.

Berlingske-artiklen bringer flere faktuelt forkerte oplysninger om min sag.

I artiklen står bl.a. følgende om min sag: “En såkaldt krammeterapeut havde samleje med en kvinde, der deltog på hans krammekursus.” Det er forkert: Hun deltog ikke på noget krammekursus med mig. Vores møde var privat, og hun var hverken min kursist eller klient. Det kom tydeligt frem i Landsretten.

Kalinka Aaman Agger skriver videre i Berlingske-artiklen: “Kvinden anmeldte ham efterfølgende for voldtægt. Københavns Byret idømte ham et år og to måneders fængsel, da kvinden beskrev, at hun var i choktilstand og derfor ikke kunne modsætte sig. Men landsretten vurderede, at han ikke havde forudsætning for at vide, at kvinden var i chok, og han blev derfor frifundet.” Der er ligeledes faktuelle fejl, primært i form af udeladelser. Der er udeladt, at kvinden aktivt sagde ja til sex både verbalt og med handlinger. Det, der reelt skete, var, at kvinden gav tydeligt samtykke flere gange, men hun fortrød så åbenbart sit samtykke efter det seksuelle samvær. At hun var i en “choktilstand” er hendes egen påstand, og det er taktikken, man kan bruge som kvinde, hvis man vil vende et fortrudt samtykke til et direkte angreb. I min sag var kvindens angreb tydeligvis politisk motiveret. Der er simpelthen for mange tilfældige sammenfald til, at det skulle være andet.

FORTRUDT SAMTYKKE SOM SUPERVÅBEN

Jeg forklarede samme problemstilling med fortrudt samtykke, og hvordan det kan misbruges som et supervåben for kvinder, der ønsker at ramme mænd, for en journalist fra B.T., som jeg blev interviewet af i torsdags. Jeg godkendte mine citater, men artiklen er endnu ikke udkommet, og jeg forventer egentlig heller ikke, at den udkommer, da jeg påpeger en problemstilling, som systemet ikke ønsker, at der skal kastes lys over. Det gælder tilsyneladende om at fastholde fortællingen om, at kvinder kun kan være ofre, når det kommer til sex, og at de i hvert fald aldrig kunne finde på at fortryde et samtykke bagefter for at ramme en mand. Ellers får man både feministerne og zionisterne på nakken, og det er der ingen, der tør.

Jeg er ærligt talt dødtræt af at blive behandlet på denne måde af pressen i Danmark. Jeg bliver igen hængt ud for en forbrydelse, som jeg ikke har begået, og jeg bliver totalt ignoreret, når jeg påpeger, at det faktisk er mig, der er blevet udsat for en forbrydelse, og jeg har tilmed beviser på, hvem der stod bag, og hvorfor de gjorde det. Når mine erfaringer bliver ignoreret (også af politiet, i øvrigt), så kommer det til at gå ud over andre mænd, der kan risikere at blive uskyldigt dømt og shitstormet for at udleve deres naturlige seksualitet med samtykke.

Jeg vil derfor nu anmelde Kalinka Aaman Agger og Berlingske til Pressenævnet, da jura og offentlig udhængning åbenbart er det eneste sprog, som systemet kan forstå. Jeg vil tale med min advokat, om der også kan blive tale om en decideret injuriesag mod avisen.

0 0 vote
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments