Corona: Sådan snyder de med tallene

Nu bliver stigende ‘smittetal’ og ‘smittetryk’ brugt af den udøvende magt i Danmark som begrundelse for flere nedlukninger, mere kontrol og mindre forsamlingsfrihed – og mere frygt. Men det er baseret på snyd med tal.

Jeg har set nærmere på de rå data fra Danmarks Statistik, der ligger til grund for talmagien. Det er efter min opfattelse ren og skær snyd og propaganda, det vi bliver bombarderet med fra politikere, eksperter og medier.

Lad mig forklare.

Jeg har længe mistænkt overgangen fra fokus på indlæggelser, respiratorer og død til smittetal og smittetryk for at skyldes, at der ikke længere var frygt nok i de førstnævnte faktorer, da kurverne viser, at de er raslet ned.

Problemet ved indlæggelser, respiratorer og død er, at man skal bøvle med lægerne og deres faglighed og integritet.

Det smarte for frygt-propagandisterne er, at smittetal er lettere at kontrollere, simpelthen ved at kontrollere antallet af testede personer. Det gælder så bare om at holde det hemmeligt eller svært tilgængeligt, hvor mange personer man har testet for at komme op på et “stigende smittetryk”. Udeladelse af information er et klassisk propagandatrick.

Min gennemgang af tallene fra Danmarks Statistik fra perioden 21. marts til 1. september 2020 bekræfter min mistanke.

Det er korrekt, at det absolutte antal dokumenteret smittede er gået op. Det afgørende spørgsmål burde imidlertid være, om det skyldes, at der er flere blandt de testede, der er positive, eller om det simpelthen skyldes, at der er blevet testet flere personer.

Jeg har derfor opgjort antallet af nye CoVid-19-tilfælde i procent af antal nye testede pr. dag. Det tegner et helt andet billede af corona-udviklingen i Danmark end det, vi får serveret fra DR og propaganda-pressen i øvrigt. Der har et reelt været et meget stort fald i andelen af nye positive coronatest siden maj.

Jeg har også opgjort antallet af nye coronatest pr. dag i perioden, og som du kan se i den næste graf, så har der været en markant og gradvis stigning over perioden.

Det bekræfter min mistanke om, at der i Danmark er en “epidemi” af antal coronatest og ikke en epidemi af andel positive testresultater. Hvis man så udelukkende rapporterer det absolutte antal smittede, så vil det give indtryk af et stigende problem, selvom det reelt er et faldende problem. Det burde være klart for enhver, at jo flere personer man tester, des flere positive testresultater vil man samle sammen alt i alt over tid.

Hvis du ikke tror på mig, så kan du selv hente og analysere tallene her.

FOKUS PÅ CORONISME

Er det ikke på tide, at debatten skifter fokus til, hvad hele dette coronacirkus egentlig handler om?

Det er min opfattelse, at det bl.a. reelt handler om at indføre en ny form for kommunistisk, statskontrolleret økonomi med centralbankerne som de reelle magthavere skjult i kulissen. Jeg kalder det coronisme, som er en sammenskrivning af corona og kommunisme.

De store tabere på den korte bane er de små og mellemstore private virksomheder. På den helt korte bane er det virksomheder, der lever af at samle mennesker rent fysisk, f.eks. hoteller, konferencecentre, barer, restauranter, foredragsarrangører, spillesteder, festivaler, caféer, natklubber, sportsarrangører, etc. Hvor længe mon de vil finde sig i det uden at gøre modstand? Den mest reelle og effektive modstand er at afsløre det bedrag, som lige nu er ved at smadre deres økonomiske eksistensgrundlag. Stille og roligt – og med fakta i stedet for konspirationsteorier.

Ny side med alt om corona

Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments