Kommentarer til dagens nyheder: Skal vi nu også have “krammekontrakter”?

Her gennemgår jeg nogle af døgnets nyheder ud fra et propaganda-fagligt perspektiv. En af de sidste rigtige journalister i verden – Robert Fisk – er død, 74 år. Flere danske medier – bl.a. Ekstra Bladet – håner hans eftermæle ved ukritisk at kopiere nyhedshistorien fra Ritzau. De skriver bl.a. om ham: “Dog kom han i … Læs videre Kommentarer til dagens nyheder: Skal vi nu også have “krammekontrakter”?
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.