Eventyret om Dannerne, der ikke var i krig

Der var engang et folk, der hed Dannerne. De var et meget fredeligt folk. De var så fredelige, at de slet ikke opdagede, at de var i krig. De kunne ikke tro, at nogen kunne finde på at bekrige dem, så søde og rare som de jo var. Så hver gang de fik et slag, tænkte de, at det jo bare var en form for omsorg. Det var i hvert fald ikke krig!

Dannerne var regeret af Den Store Moder og Den Store Fader, som var udnævnt til at lede, fordi de var særligt omsorgsfulde og uselviske. Den Store Moder og Fader gik hver dag i fjernsynet og trøstede folket med, at krigen i hvert fald ikke var en krig, selvom den lignede en krig, og de forsikrede folket om, at det nok skal gå alt sammen, når var bare vi beder til Den Store Sundhedsgud. Dannerne var et rationelt folk, der havde sluppet den overnaturlige tro på de gammeldags guder, så nu var Sundhed den eneste tilladte Gud i landet.

Den Store Sundhedsgud havde sagt, at Corona er Djævlen, der skal bekæmpes for enhver pris. Den Store Moder og Fader havde direkte kontakt med Sundhedsguden, så deres dekreter blev opfattet som befalinger fra Gud. Hvis der endelig skulle være tale om en krig, så skulle det i hvert fald være en krig mod den usynlige og allestedsværende Corona-Djævel!

Månederne gik. Friheden forsvandt. Alle levede helt alene. Uden berøring og i total ensomhed. Men det var en billig pris at betale for at gøre Den Store Sundhedsgud glad og for at udrense den onde Corona-Djævel fra Dannernes stolte land. Alle levede nu alene i et-værelses-lejligheder, da Corona-Djævlen kunne blusse op igen når som helst ved den mindste fysiske berøring og nærkontakt. Alle døre kunne kun låses udefra, og det gjorde alle trygge.

Helkropssansedragter og Virtual Reality-sansemasker kunne desuden give langt mere varierede oplevelser, end den virkelige verden nogen sinde kunne. Den Store Sundhedsgud havde befalet, at biosikkerhed er det vigtigste af alt. Og den eneste måde man kan være helt biosikker er ved at være helt alene i den fysiske verden og udleve alle sociale lyster i den virtuelle verden.

Den Store Moder lærte Dannerne, at det er forkert at kalde det “den virtuelle verden”; den skulle fremover kaldes Den Åndelige Verden, som er den ægte verden.

Årene gik. Generationer blev skiftet ud. Og snart kunne ingen huske, at der faktisk var engang, hvor mennesker levede fysisk sammen i den farlige verden og ikke i fascinerende multimedie-enrum fra fødsel til død i den trygge, rene, biosikre verden.

4.2 5 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
1 Comment
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
clwnthr.
clwnthr.
tirsdag, 24 november 2020, 14:04 14:04

Fabelagtigt 😉