Coronavaccine er mindre risikabel end russisk roulette

De første data om bivirkninger ved de nye såkaldte vacciner mod CoVid-19, som reelt er eksperimentel genterapi er begyndt at tikke ind.

Den amerikanske sundhedsstyrelse CDC beretter om 2 tilfælde af anafylaksi, som er en akut indsættende, generaliseret, livstruende overfølsomhedsreaktion, i Storbritannien dagen efter de første personer blev coronavaccineret den 8. december 2020. I USA er den 18. december 2020 foreløbigt identificeret 6 tilfælde af anafylaksi efter Pfizer-BioNTech-vaccinen.

CDC rapporterer endvidere, at efter de 112.807 første doser af vaccinen var der alvorlige bivirkninger i 3.150 tilfælde. Det svarer til 2,8 %. Alvorlige bivirkninger er her defineret som, at man er ude af stand til at udføre daglige aktiviteter, ude af stand til at arbejde og med behov for lægehjælp.

At blive vaccineret mod corona er således en ny måde at opnå spænding i hverdagen som en mindre risikabel form for russisk roulette. Ved russisk roulette er der en risiko på 17 % pr. skud, så coronavaccine kan betragtes som Russisk Roulette Light. Hvis man har brug for den form for spænding og adrenalinkick i en grå og trist dagligdag, så skal man selvfølgelig have lov til det, ligesom man også skal have lov til at være fri.

4.4 9 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments