Kategorier
Åbent brev Coronabloggen Indlæg

Krigen med corona: Åbent brev til Danmarks militære forsvar

Dette er et åbent brev til Danmarks militære forsvar med opfordring til at beskytte og befri det danske folk mod den udenlandske besættelsesmagt, der snart har sat sig totalt på magten i landet.

Hvis I ikke allerede ved det, så tillad mig at gøre jer opmærksomme på, at Danmark er ved at blive besat af en udenlandsk magt.

Det er ikke en krig med fysiske våben. Det er en propagandakrig med psykologiske informationsvåben.

Ja, det handler om corona, men det er ikke en krig mod corona, som besættelsesmagten har besat vores hjerner til at tro. Det er en kommunikationskrig med corona!

Det vides ikke med sikkerhed, præcis hvem den udenlandske besættelsesstyrke er. De kan meget vel også have infiltreret militæret, herunder Forsvarets Efterretningstjeneste, og bedraget dem til at tro, at corona er så farlig, at folkefriheden i Danmark skal fjernes. Det er ligeledes uklart, hvilke af den udenlandske besættelsesstyrkes agenter i Danmark, der selv er klar over, hvem de arbejder for. Det er en avanceret, psykologisk krig med stille våben.

Den udenlandske besættelsesmagt er ikke en eller flere nationalstater, som ved de foregående to verdenskrige. I denne tredje verdenskrig er der snarere tale om en global elite, der fører psykologisk krig mod befolkningerne i alle lande ved hjælp af corona. Helt konkret mistænker jeg bl.a. disse instanser for at stå bag:

  • Kina
  • WHO
  • Bill Gates & vaccineindustrien
  • Centralbankerne
  • World Economic Forum
  • Bain & Company
  • Chabad og andre zionistiske ekstremister

Et åbent brev som dette vil af besættelsesmagten blive forsøgt latterliggjort som tosset konspirationsteori. Men hvis der reelt er en konspiration af globale magthavere, der er i gang med at besætte vores fædreland, så en konspirationsteori den helt rigtige form for teori. Ligesom andre teorier så er den selvfølgelig ikke mere valid end balancen mellem beviserne for og imod teorien.

Det er her min klare opfattelse, efter at have fulgt coronasagen i detaljer helt fra starten, at bevisbalancen taler for denne anden historie om corona, altså at Danmark er under angreb af et udenlandsk, globalt netværk, der ønsker at forvandle vores land til et fascistisk, tyrannisk, totalitært, digitalt diktatur med frygten for coronavirus som den store løftestand.

Jeg vil derfor opfordre Danmarks militære ledelse og hver individuel soldat at reflektere over, hvilken side af den igangværende krig I ønsker at være på. Ønsker I at forsvare det danske folk (det håber jeg!), eller vil I lade jer bedrage til at føre krig mod folket?

Hvis den nuværende situation fortsætter, så frygter jeg, at det ender i borgerkrig i mange lande, også i Danmark. Det bliver her nødvendigt, at hver enkelt soldat m.v. vælger side. Jeg håber, at flertallet vil være på folkets side, og at I har intellektuel kapacitet nok til at se igennem det bedrag, som verden bliver udsat for med coronaen.

Hvis nogen af jer vil vide mere, så er I hjerteligt velkommen til at kontakte mig. Det kan også være ‘off the record’…


Discover more from per Brændgaard

Subscribe to get the latest posts to your email.

3.7 34 stemmer
Brugervurdering
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x

Discover more from per Brændgaard

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading