How To Win The Corona War

Just like the so-called war on terror was not really a war on terror but a war with terror, the current war is not a war on corona but a war with corona – or more specifically a war with the perception of corona and not the actual virus in itself. Just like the fear … Læs videre How To Win The Corona War
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS, Total Abonnement per år PLUS or The Holistic Health Blog og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]