Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Den retfærdige revolution i Danmark: fra elitestyre til folkestyre

Jeg er sammen med Flemming Blicher, Jovan Tasevski og Michael Kastis en af de fire grundlæggere af det nye politiske parti Forfatningspartiet. Vi kaldte os først Folkets Parti, men det viste sig, at en anden havde søgt om det navn før os, så nu hedder vi Forfatningspartiet. Dkdox.tv lavede et interview med os fire ved […]

Jeg er sammen med Flemming Blicher, Jovan Tasevski og Michael Kastis en af de fire grundlæggere af det nye politiske parti Forfatningspartiet. Vi kaldte os først Folkets Parti, men det viste sig, at en anden havde søgt om det navn før os, så nu hedder vi Forfatningspartiet. Dkdox.tv lavede et interview med os fire ved […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x