Den retfærdige revolution i Danmark: fra elitestyre til folkestyre

Jeg er sammen med Flemming Blicher, Jovan Tasevski og Michael Kastis en af de fire grundlæggere af det nye politiske parti Forfatningspartiet. Vi kaldte os først Folkets Parti, men det viste sig, at en anden havde søgt om det navn før os, så nu hedder vi Forfatningspartiet.

Dkdox.tv lavede et interview med os fire ved vores prælancering af partiet, hvor vi stadigvæk kaldte os Folkets Parti. Det indslag kan du se her. Selvom vi nu hedder Forfatningspartiet, så vil vi absolut stadigvæk tage folkets parti!

Ved den stiftende generalforsamling i går, blev jeg valgt ind som medlem af hovedbestyrelsen i Forfatningspartiet. Jeg glæder mig til at hjælpe partiet – især med analytiske, strategiske og kommunikationsmæssige opgaver.

Jeg har jo også mit eget parti – Sundhedsliberalt Folkeparti – som jeg selv vil gå til valg med, når Danmark er blevet et demokratisk folkestyre. Det er så det, som Forfatningspartiet forhåbentlig kan bane vejen for.

Vi skal stå sammen!

Jeg hjælper i øvrigt fortsat gerne alle aktører i frihedsbevægelsen, der kan bruge min sparring m.v. til noget. Det er vigtigt, at vi står sammen og ikke deler os nu. Det vil jeg gerne bidrage til. Der er her bl.a. vigtigt, at vi ser alle nye frihedspartier som demokratisk berigelse og ikke som konkurrence. Det er samtidig vigtigt, at vi hjælper hinanden til ikke at falde i fjendens fælder med bl.a. falske konspirationsteorier, esoteriske forklaringer på simple fænomener samt diverse provokationer og set-ups til ulovligheder, så de kan sætte os i fængsel.

Jamen, er Danmark ikke allerede et demokrati og folkestyre, tænker du måske? Tja, har du læst Grundloven for nylig? Det er stadigvæk Kongen, der bestemmer i Danmark. Det er dog ikke et rendyrket monarki; det er nok snarere et aristokrati, med medlemmer af Frimurerlogen, zionistiske kultbevægelser, m.v. som det hemmelige aristokrat, der træffer de afgørende beslutningen uden om den demokratiske kontrol.

Alt dette ved den almindelige dansker stort set intet om, så der skal gang i en ny, stor og massiv oplysningsbevægelse, hvor sandheden kommer ud til folket. Det skal være slut med hemmelighedskræmmeri og okkulte ritualer i magteliten. Den slags hører slet ikke hjemme i et folkestyre. Der skal være fuld offentlighed og gennemsigtighed i de politiske processer. Magten skal flyttes fra den hemmelige elite til det oplyste folk. Derfor skal det danske folk udarbejde en ny forfatning – af folket for folket – så Danmark kan blive et demokratisk folkestyre – præcis som du tror, at landet allerede er, men som det reelt aldrig har været.

Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments