Er borgerkrig en del af den dybe fjendes plan mod os?

Borgerkrig er, når forskellige grupper af borgere i et land fører krig mod hinanden. Det er min vurdering, at Danmark tager hastige små skridt i retning af borgerkrig med frihedskæmpere på den ene side og hjernevaskede systemrobotter på den anden side. Men hvem får egentlig noget ud af sådan en krig?

Min politiske vækkelse startede i 2016 med at vågne op til 9/11-bedraget. 11. september 2001 fik en gruppe islamister skylden for terrorangreb, som en gruppe zionister efter min og mange andres mening og analyse stod bag. Resultatet var, at Danmark gik med USA mod zionisternes fjender i Mellemøsten.

Bedraget om 9/11 førte til bedraget om, at Irak havde masseødelæggelsesvåben. Det førte til invasionen af Irak i 2003, og det følgende kaos i Irak førte til dannelsen af Islamisk Stat. Den gruppering har siden forsøgt at realisere Yinon-planen om at ødelægge Israels omkringliggende fjender via interne borgerkrige. Det har vi så set i bl.a. Irak og Syrien.

Det er mit indtryk, at Danmarks dybe fjende i coronakrigen er det samme globale netværk af zionistiske gangstere. Vi aktivister tror måske, at vores fjende er den danske regering eller det fascistiske sort/gule politi. Men det er højest overfladiske fjender. Der er flere lag af fjender, og hvis vi kommer langt nok ned, så rammer vi zionisterne, ligesom vi gjorde i analysen af 9/11-beviserne.

Coronakrigen er klassisk zionistisk krigsførelse, hvor den dybe fjende selv holder sig ude af den direkte krig og konfrontation. De trækker i stedet i trådene på nogen, der trækker i trådene på dem, der træffer beslutninger, der får andre til at gøre det beskidte arbejde, fordi de er blevet hjernevasket til at tro, at det er godt og sandt og nødvendigt. Det er krigsførelse på et meget avanceret niveau.

Nu hvor det danske politi er faldet for fristelsen til at opføre sig fascistisk overfor os borgere gang på gang, så kan det være fristende at svare igen med mere vold. Men prøv at tænke på, uanset om du er politi eller frihedskæmper, at når du bruger vold, så tjener du muligvis blot den dybe fjende, der netop ønsker dét.

PS: Hvis du tror, at zionisterne kun er staten Israel, så må du tro om igen. Zionisterne er et globalt netværk, der bl.a. skabte kommunistiske Rusland, der blev til Sovjetunionen derefter til EU, ligesom zionisterne var med til at grundlægge røde Kina. Det er også zionisterne, der både sidder på den øverste magt, og som udfører det beskidte arbejde i World Economic Forum, der har mange store danske virksomheder som medlemmer.

Krigen mod zionisterne er en ældgammel krig, som også Jesus kæmpede. Han endte på korset for det. Det er dybest set en spirituel krig. Det er Lyset mod Mørket, hvor Mørket camouflerer sig som Lys, og hvor Lyset bliver hængt ud som Mørke. Alt bliver vendt på hovedet, og venner vendes mod hinanden, og det er netop den dybe fjendes strategi.

3.8 14 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments