Forebyggelse af borgerkrig i Danmark

Danmark er desværre hastigt på vej mod en decideret borgerkrig med fysiske våben. Hvordan kan vi undgå det?

En stor og stigende del af befolkningen vil simpelthen ikke finde sig i at få fjernet deres frihed under dække af coronabedraget. Jeg opfatter corona som en krig i sig selv, en psykologisk propagandakrig, med stille våben i form af kommunikation, systemkontrol, m.v.

Jeg har talt med mange, der er voldsparate, hvis Mette Frederiksen-regeringens fascistiske vanvid fortsætter. Mange er især klar til at forsvare deres børn mod tvangsvaccinering og andre overgreb, som de oplever som livstruende. Dette er en naturlig nødværge-reaktion for enhver forælder. Spørgsmålet er, hvor grænsen går, før forældre skrider til voldelig nødværge: Er det først, når Gestapo (også kendt som Styrelsen for Patientsikkerhed) banker på døren for at stikke børnene? Eller er det allerede, når der om kort tid via vaccinepas indføres de facto tvangsvaccinering?

Udfaldet af den forestående borgerkrig afhænger af flere faktorer, bl.a. hvor det danske militær har deres solidaritet: hos folket eller hos besættelsesmagten. Jeg har derfor kontaktet militæret med dette åbne brev for at opfordre dem til at være på folkets side og ikke føre besættelsesmagtens krig mod det frie danske folk.

Grupper af danskere gjorde også aktiv modstand, da Danmark sidst var besat. Jeg forventer, at en tilsvarende voldelig modstandsbevægelse af frihedskæmpere vil starte igen snart, hvis den nuværende situation med lockdown, kontrol og ufrihed fortsætter ret meget længere. Det betyder, at vi bl.a. kan forvente:

  • Vrede borgere i flokangreb på centrale myndigheder som f.eks. Styrelsen for Patientsikkerhed
  • Sabotageangreb på fjendens forsyningslinjer, f.eks. lastbiler der transporterer vacciner
  • Spredte kampe mellem borgermilitser og politiet i gaderne som en del af dagligdagen
  • Forsøg på likvidering af centrale kollaboratører, hvor specielt Mette Frederiksen og Magnus Heunicke vil stå for skud

Jeg har ikke selv planer om at bruge, opfordre til eller deltage i vold. Jeg iagttager blot, hvad der sker i vores land. Dette indlæg er således en forebyggelse af vold og ulovligheder.

Jeg tilbyder rådgivning til enhver, der ønsker frihed og fred i denne farlige tid. Når folk spørger mig, så anbefaler jeg altid fredelig modstand ved hjælp af intelligent oplysning m.v. De mistænkte kollaboratører og kriminelle ministre m.v. skal naturligvis efterforskes, retsforfølges og have den straf, som deres forbrydelser mod Danmark har gjort dem fortjent til.

Jeg er modstander af alle former for mordforsøg, uanset hvor stor vreden og magtesløsheden måtte blive. Til jer, der overvejer likvidering af Mette F. eller Magnus H.: Husk at DE også har uskyldige børn! Det er i øvrigt formentlig slet ikke Mette og Magnus, der bestemmer, så der vil blot dukke nye marionetfigurer op efter dem. Dermed bliver voldsspiralen en skrue uden ende, hvor mere vold ikke avler andet end endnu mere vold.

Krigen skal vindes med Kærlighed & Kram mod fjendens Kugler & Kanyler!

PS: Det vil også hjælpe gevaldigt på forebyggelsen af borgerkrig, hvis det sort- og gulklædte politi i Danmark holder op med at opføre sig som fascister.

Tilmeld
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments