Facebook: Svar til en coronafascistisk medløber

Jeg udgav et link til mit Corona, kom an!-indlæg på Facebook tidligere i dag.

Jeg har modtaget denne kommentar fra Claus Brandstrup, som jeg kender fra mad- og sundhedsbranchen. Da hans kommentar er offentlig, så kopierer jeg den ind her som dokumentation:

Fem personer har i skrivende stund angivet, at de synes godt om Claus Brandstrups kommentar.

Mikkel Hofmann Jakobsen, som jeg ikke kender, er meget enig med Claus Brandstrup. Mikkel Hofmann Jakobsen har mundbind og stetoskop på sit profilbillede, ligesom han med stolthed deler et billede fra 7. januar tilsyneladende af sig selv, der får første covid-19-vaccinestik.

Da jeg af princip ikke indgår i debatter på Facebook, så vil jeg i stedet komme med et offentlig svar til Claus Brandstrup her:

Kære Claus.

Tak for din kommentar. Jeg respekterer din mening og frihed til at ytre den. Du må så også respektere, at jeg opfatter dig som en fascistisk medløber. Jeg antager, at du handler i god, hjernevasket tro, og at du er et offer for den globale propaganda, ligesom så mange andre er. Jeg ønsker dig god bedring. Må Lyset også ramme dig i dit mørke.

Du mener tilsyneladende, at vi skal være glade for, at vi i Danmark ikke er blevet udsat for endnu mere coronafascisme, end de er blevet i andre europæiske lande. Jeg håber, at du selv kan se, at dit argument er tåbeligt.

Hvad jeg vil opnå med at blive smittet? Tja, den eneste effektive terapi mod angst er eksponering. Da corona er en form for angst, så vil jeg gerne fremstå med et eksempel på den form for den coronaterapi, som jeg mener, at vi her i Danmark og resten af verden har brug for som frihedselskende borgere.

Din holdning er mainstream og farlig for både folkesundheden og folkefriheden. Når du er klar til at tænke ud af boksen, så er du velkommen til at kontakte mig for en samtale og et modigt kram, der kan udfordre dine antagelser om den propgandabaserede coronahistorie, som du lider under.

Kh. Per

4.3 31 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
2 Comments
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
Eva Mortensen
Eva Mortensen
søndag, 4 april 2021, 14:02 14:02

Men hvis bare de ikke havde løget hele vejen igennem forløbet. ( Regeringen, folketinget og eliten) vi ved ingenting ?
Der er meget lidt tillid tilbage. Hvad er meningen med Corona, den er jo ikke så farlig. Ca som influenza ?? Ikke det har jeg hørt.. det er tosset.
Der er også noget der hedder the Great Reset. Hvad er det ? Er det noget, vi skal vide noget om ?
Det er tossi
Mvh Eva Mortensen

Frank
Frank
søndag, 4 april 2021, 15:45 15:45

først vil jeg godt rose dig Per for mod og at “være på tværs” …. jeg er selv alt for kritisk….selv over for dem som jeg er meget enige med. Jeg er af den overbevisning at vi kun kan udvikle imod at blive et civiliseret væsen ved at være i opposition til magten – og være kritisk også over for dem vi er “i gruppe” med. Jeg er helt enig i at den fascistisk histori gentager sig – der vil altid være nogen som vil have magten – på andres bekostning. Jeg høre dog ikke til dem som sige der… Read more »