Facebook: Svar til en coronafascistisk medløber

Jeg udgav et link til mit Corona, kom an!-indlæg på Facebook tidligere i dag. Jeg har modtaget denne kommentar fra Claus Brandstrup, som jeg kender fra mad- og sundhedsbranchen. Da hans kommentar er offentlig, så kopierer jeg den ind her som dokumentation: Fem personer har i skrivende stund angivet, at de synes godt om Claus … Læs videre Facebook: Svar til en coronafascistisk medløber
For at få adgang til dette indhold skal du købe Propagandabloggen, Frihedspressen, Brændgaard Total or Åndelig Føde og være logget ind.
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Eva Mortensen
søndag, 4 april 2021, 14:02 14:02

Men hvis bare de ikke havde løget hele vejen igennem forløbet. ( Regeringen, folketinget og eliten) vi ved ingenting ?
Der er meget lidt tillid tilbage. Hvad er meningen med Corona, den er jo ikke så farlig. Ca som influenza ?? Ikke det har jeg hørt.. det er tosset.
Der er også noget der hedder the Great Reset. Hvad er det ? Er det noget, vi skal vide noget om ?
Det er tossi
Mvh Eva Mortensen

Frank
søndag, 4 april 2021, 15:45 15:45

først vil jeg godt rose dig Per for mod og at “være på tværs” …. jeg er selv alt for kritisk….selv over for dem som jeg er meget enige med. Jeg er af den overbevisning at vi kun kan udvikle imod at blive et civiliseret væsen ved at være i opposition til magten – og være kritisk også over for dem vi er “i gruppe” med. Jeg er helt enig i at den fascistisk histori gentager sig – der vil altid være nogen som vil have magten – på andres bekostning. Jeg høre dog ikke til dem som sige der… Read more »