Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Facebook: Svar til en coronafascistisk medløber

Jeg udgav et link til mit Corona, kom an!-indlæg på Facebook tidligere i dag. Jeg har modtaget denne kommentar fra Claus Brandstrup, som jeg kender fra mad- og sundhedsbranchen. Da hans kommentar er offentlig, så kopierer jeg den ind her som dokumentation: Fem personer har i skrivende stund angivet, at de synes godt om Claus […]

Jeg udgav et link til mit Corona, kom an!-indlæg på Facebook tidligere i dag. Jeg har modtaget denne kommentar fra Claus Brandstrup, som jeg kender fra mad- og sundhedsbranchen. Da hans kommentar er offentlig, så kopierer jeg den ind her som dokumentation: Fem personer har i skrivende stund angivet, at de synes godt om Claus […]
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x