Magthaverne holder vores frihedsrettigheder skjult

Vores fascistiske, besatte, psykopatiske og/eller sindssyge magthavere holder vores frihedsrettigheder skjult for os og for bl.a. de erhvervsdrivende, som de beder opføre sig som politi.

Men altså vores rettigheder er ret enkle: Enhver er fritaget for både mundbind og coronapas, hvis personen siger, at hun eller han er fritaget. Det skal ikke dokumenteres med hverken forklaring eller lægeerklæring. Du er dog velkommen til at lade dig inspirere af denne forklaring:

Jeg er fritaget for mundbind og coronapas, da det minder mig om fascisme, og det udløser en voldsom angstreaktion.

Hvis du bliver anholdt af Gestapo og ført på stationen, hvor de prøver at presse et mundbind på dig, så skal du blot mærke og udtrykke den naturlige følelse i situationen: ANGST! Det er i øvrigt ikke unormalt, at man besvimer under et angstanfald.

Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments