Corona: Hvad gør fjenden, hvis vi ikke makker ret?

Jeg frygter, at den kommende sommer bliver en unik og desværre måske sidste mulighed for at oplyse det danske folk om den igangværende besættelse af vores sundhed og frihed. Jeg frygter, at efteråret vil bringe nye mutationer i frygtpropagandaen, der vil blive misbrugt til at slå ekstra hårdt ned på enhver, der nægter at makke … Læs videre Corona: Hvad gør fjenden, hvis vi ikke makker ret?
For at få adgang til dette indhold skal du købe Propagandabloggen, Frihedspressen, Brændgaard Total or Åndelig Føde og være logget ind.
8 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
thetruthshallsetyoufree
onsdag, 21 april 2021, 9:24 09:24

Tak for et godt indspark og for en fantastisk kanal, iøvrigt. Jeg følger indgående med i alt, hvad du deler med os. Vid, at det er meget styrkende, befriende og indsigtsgivende, at lytte til! Jeg deler 100% din frygt og dit håb! Det er NU, at alle, der har gennemskuet agenda’en, skal være den lille dreng i menneskemængden, der råber, at kejseren er nøgen! Alle, der grundlæggende er styret af fornuft, evidensbaseret fakta og som HAR gennemskuet den bagvedliggende dagsorden, må I næstekærlighedens navn, hjælpe alle dem, der er styret af frygt, angst og uplysthed. Alle der HAR gennemskuet, at… Read more »

Frank
onsdag, 21 april 2021, 10:32 10:32

jeg er enig – det går uhyggeligt hurtig nu….også en af manipulationstriksene “hurtig hurtig” så kan folk ikke nå at tænke. jeg ved ikke om det bliver en 7års krise eller 40 års vandring i ørken men jeg er ret sikker på at vi står over for en krise hvor vi skal vælge – vælge hvem, eller hvad vi til tro på. Hvor fårene bliver skilt fra bukkene. hvor vi bliver frelst som igennem ild. hvor vi får at se hvor oprigtig vi er og vi kan holde ud til målet… om vi kan elske vores fjender som os selv.… Read more »

thetruthshallsetyoufree
onsdag, 21 april 2021, 12:23 12:23
Reply to  Frank

Hej Frank.
Vil du fortælle om hvad FN’s 17 verdensmål er for nogle?
Og vil du fortælle lidt mere om SamLab? Det lyder helt fantastisk og umiddelbart som præcis dét, denne verden har brug for!!! -midt i sin renselse, opvågning og i en tid, hvor hvert enkelte individs sande intention vil blive blottet, inkl. evnen til at udstråle næstekærlig lys midt i mørket…

Frank
onsdag, 21 april 2021, 14:47 14:47

hej ….?? Er lidt forundret over du ikke kender til de FN´s 17 Verdensmål. Du kan selv se politikerne bære rundt på et emblem som ligner et hjul i regnbuefarver! Ikke så svært at slå op – du får dem lige i forkortet udgave her. Afskaf Fattigdom stop Sult Sundhed og Trivsel kvalitets uddannelse ligestilling imellem kønnene Rent Vand og Sanitet Bæredygtig Energi Anstændige jobs og økonomisk vækst Industri innovation og infrastruktur mindre ulighed Bæredygtig byer og lokalsamfund Ansvarligt forbrug og produktion Klima indsats Livet i Havet Livet på Land Frihed, retfærdighed og stærke institutioner Partnerskab for handling kort fortalt… Read more »

thetruthshallsetyoufree
onsdag, 21 april 2021, 18:45 18:45
Reply to  Frank

Hej Frank:) Det lyder mega-hamrende genialt med SamLab-conceptet!!! Dén skal jeg virkelig lige “summe” over!!! Jeg er iøvrigt ærgerlig over, at fremstå totalt uvidende, når det gælder FN’s 17 verdensmål… Men mange tak for informationen!! Der er SÅ ufatteligt meget, at undersøge og sætte sig ind i!! Min “ti-øre” faldt først for nogle få år siden og mit fokus har siden primært ligget på det spirituelle/åndelige/sjælelige. F.eks. gik det op for mig, at biblen består af MANGE flere bøger, end de sølle 66, der er i den nu. Det har været en HELT vild og ekstremt øjenåbnende udviklingsrejse, at læse… Read more »

Frank
onsdag, 21 april 2021, 19:14 19:14

undskyld hvis jeg hængte dig ud – det var ikke meningen men når man er på de sociale medier ved man ikke om man er ved at bliver trolle af andre – især når de ikke vil lægge navn til. Vi er alle uvidende ! – vi er kun børn som ser igennem et slør….hvis vi vil! Det er ikke det fuldkommende billede som vi kan se men brudstykker. Men vi kan fornemme tidens komme lige som vi kan fornemme foråret. imponernede arbejde du har gang i – så langt har jeg ikke gået inde for det åndelige. Jeg er… Read more »

Frank
torsdag, 22 april 2021, 20:12 20:12

NU SKAL JEG SIGE DIG HVAD FJENDEN GØR HVIS VI IKKE MAKKER RET
(skal også være lidt plads til en godt gammelt dages grin)

Frank
torsdag, 22 april 2021, 20:14 20:14
Reply to  Frank

og skulle det ikke hjælpe så har vi brug for at komme på …..