Min vej ud af coronadepression

Nogle gange bliver jeg meget nedtrykt over coronasituationen og mine medmenneskers respons på den. Jeg befinder mig f.eks. lige nu i en akut coronadepression. Jeg tror, at vejen ud går igennem. Jeg er deprimeret over, at det altid er de samme alt for få mennesker, der møder op til de fredelige demonstrationer. Uanset hvor meget … Læs videre Min vej ud af coronadepression
For at få adgang til dette indhold skal du købe Spirituelt medlemskab per måned, Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Spirituelt medlemskab per år, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS or Total Abonnement per år PLUS og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]
11 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
torsdag, 22 april 2021, 19:31 19:31

Kære Per
Alt bedst for de næste dage. Så
Min storebror sagde, mens han levede, uden mørke intet lys.
Jeg synes nu nok ,at du har lyst smukt og modigt
Kh Eva

torsdag, 22 april 2021, 19:34 19:34

Ja…det er Uh-fatteligt…at den store del af “fåreflokken”…er parate til at vade lige ind i “løvens hule”…uden… i det mindste…bare at OVERVEJE…at de vil blive ædt…Jeg har i mange måneder afholdt mig fra… at udsætte mig selv for…hverken fjernsyns-propaganda eller radio-propaganda…jeg kan simpelthen ikke tåle det…At se og høre…på den groteske medie-manipulation og deres bedrageriske medie-postulater…som medierne sprøjter ud i hovederne på seere og lyttere døgnet rundt…er det glade vanvid…Heldigvis er min mediestøtte til “medie-mafien” et rungende nul…Så hellere abonnere på din supergode kanal…Håber vi ses på Lørdag til åbningsfesten👍

torsdag, 22 april 2021, 21:08 21:08

Ja, det er sgu lidt lortet det hele nogle gange. Jeg har heldigvis en kone, som også har gennemskuet løgnen. Så har jeg da nogen.
Men jeg kan sagtens nikke genkendende til det, du beskriver.
Jeg vil sige, at jeg beundrer dit mod og dine fine og humoristiske tilgange og formuleringer. Det morer vi os meget over, min kone og jeg. Tusind tak for det.🙏❤️

torsdag, 22 april 2021, 21:11 21:11

jeg forstår dig – det svinger op og ned og det er trættende hver gang at skulle trække sig selv op ved håret….men har vi noget valg ??
jeg kæmper med at være overansvarlig og mange gang står jeg ligefrem i vejen for at Gud… den rigtig løsning kan komme til.
En dag ad gange – bid for bid og så denne fantastisk bøn …”Gud giv mig sindsro til at acceptere det jeg ikke kan ændre, mod til at ændre de ting jeg kan for visdom til at se forskellen”.

torsdag, 22 april 2021, 21:45 21:45

Hej Per.. Det er som talt lige fra min mund. Jeg plejer at nyde at handle, men det sidste år har jeg tvunget mig selv til det.. Det er skræmmende og uhyggeligt at se alle de dehumaniserende personer, de ligner aber.. Det er virkeligt deprimerende. Al glæde og fremtidsudsigter er væk, man tør ikke engang håbe, at vi vinder. Mine børn og børnebørn er det lys jeg har og de er ikke på min side, de kan ikke helt se hvor alvorligt det her er. De er ihvertilælde ikke klar over den djævelskab agenda bag det hele… Jeg vil så… Read more »

fredag, 23 april 2021, 9:08 09:08
Reply to  Rubo

Samme her…. jeg orker ikke “shoppe”, gå rundt og kigge, “ose”… Der skal bare handles mad og thats it…
Jeg kæmper også for mine børn og børnebørn…. men ved nogen af dem er der langt endnu, desværre.
Jeg bor i Frederikshavn 🙂 og ja der er langt til storstaden. Jeg giver gerne en kop kaffe, kender et par stykker som sikkert gerne vil med. Kram Gitte

fredag, 23 april 2021, 8:22 08:22
Reply to  Rubo

Rubo – du rammer en nerve som længe har har være med til at gøre mig deprimeret. Min søn syns han forstår men forsøger at være diplomatisk – “nuancere det” som han udtrykker det. Han forstår heller ikke hvor slemt det står til…og jeg kan godt forstå de unge at det kan være svært at tro det står stå slemt til… Hvorfor skal det også lige være i deres primetime at verden skal ramle sammen. Vores børn er vores fremtid og vi elsker dem men hvis de ikke forstår kursen så kommer de til at betale en frygtelig pris. Troen… Read more »

fredag, 23 april 2021, 0:48 00:48
Reply to  Rubo

Er så enig, det er så trist at handle. Jeg gør det kun fordi vi skal have mad, jeg elskede det førhen, nu er jeg nærmest kvalt inden jeg når kassen. Her er mundbind ikke et valg, det var rart at man havde et valg da vi rejste i dk tidligere på året. Her er vi låst inde efter 19 og man nå kun køre 10 km i radius af ens bolig. Men det overholder vi ikke og bærer heller ikke mundbind udenfor nogensinde. Det er så trættende at folk ikke kan se det er den frihed der er blevet… Read more »

fredag, 23 april 2021, 8:27 08:27
Reply to  Bell4freedom

må jeg spørge hvor du befinder dig ? det lyder ikke som Danmark.

neo
fredag, 23 april 2021, 16:53 16:53

Man skal have en portion af den helt rigtige livserfaring, for at opdage bedraget som findes i alle lag og afkroge af vores samfund nu. Alt er efterhånden gennemsyret af de mørke kræfter og ligesom i filmen “they live” fra 1988, så er vi dømt til at se virkeligheden. Hvorfor har vi fået denne dom? Hvorfor har vi fået denne byrde? Er det vores lod i livet at vi skal redde dem alle, eller skal vi bare redde os selv og hinanden? Jeg får sommetider dårlig samvitiighed over at jeg lever nogenlunde normalt imens jeg er tilskuer til folkedrab og… Read more »

fredag, 23 april 2021, 17:09 17:09

Lyder som en god plan, Per.