Christchurch: Københavns Politi opgiver sag mod mig

Jeg har i dag modtaget brev fra Københavns Politi, hvor de skriver, at de opgiver sigtelsen mod mig i Christchurch-videosagen. Det er jo sådan set en lettelse, og det er opmuntrende, at der trods alt stadigvæk er en smule retfærdighed i systemet. Det betyder dog ikke nødvendigvis, at jeg vil opgive min sag mod Københavns … Læs videre Christchurch: Københavns Politi opgiver sag mod mig
For at få adgang til dette indhold skal du købe Propagandabloggen, Frihedspressen, Brændgaard Total or Åndelig Føde og være logget ind.
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Frank
onsdag, 5 maj 2021, 23:31 23:31

tillykke med det – det er ikke sjovt at have en sag i baghovedet hele tiden, en konstant stress.
og stærkt hvis du har overskud til at køre den helt til en erstatningssag…. mange er bare lette og orker ikke det sidst skridt som faktisk er vigtig ad det er for let for krænkerne – uden omkostninger.